Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Γιώργος Λάνθιμος



Kinds of Κindness: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου με πρωταγωνίστρια και πάλι η Έμα Στόουν

Ο Γιώργος Λάνθιμος και η Έμμα Στόουν ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους για τη νέα ταινία με τίτλο «Kinds of Kindness» η οποία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους το καλοκαίρι και συγκεκριμένα στις 21 Ιουνίου.

Αν και μέχρι στιγμής του «Kinds of Kindness» παραμένει επτασφράγιστο μυστικό, το τρέιλερ που κυκλοφόρησε δίνει ήδη μια πρώτη γεύση.



Όσκαρ 2024: Τα ευτράπελα αλλά και τα στιγμιότυπα που ξεχώρισαν-Το ατύχημα της Emma Stone

Μερικά απρόοπτα έδωσαν το δικό τους χρώμα στα βραβεία Όσκαρ 2024 που πραγματοποιήθηκαν χθες.

 Πολλά ήταν αυτά που συνέβησαν στο κόκκινο χαλί των Oscar και στα after πάρτι που ακολούθησαν και δεν θα μάθουμε ποτέ. Ωστόσο, κάποιες στιγμές αποτυπώθηκαν από τις κάμερες.
 

Το φόρεμα της Έμμα Στόουν



Ουρές στους κινηματογράφους για την ταινία του Λάνθιμου «Poor Things»

Η πολυαναμενόμενη ταινία του Γιώργου Λάνθιμου είναι εδώ. Το «Poor Things» που είναι υποψήφιο για 7 Χρυσές Σφαίρες, μετά τον Χρυσό Λέοντα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας και τις διθυραμβικές κριτικές παγκοσμίως, κυριάρχησε και στο ελληνικό box office στις 26 και 27 Δεκεμβρίου, όπου προβλήθηκε μονάχα για μια παράσταση σε 59 αίθουσες.



Ξεκινάει γυρίσματα ο Γιώργος Λάνθιμος -Με Εμμα Στόουν και Ντέμιεν Μπονάρ

Ο Γιώργος Λάνθιμος ξεκινάει γυρίσματα για τη νέα του ταινία.



Ο Γιώργος Λάνθιμος σκηνοθετεί τη νέα καμπάνια της Gucci

Ο βραβευμένος Έλληνας δημιουργός Γιώργος Λάνθιμος φωτογραφίζει την νέα καμπάνια του Οίκου Gucci και βάζει κορίτσια, αγόρια και άλογα να τριγυρίζουν στο Λος Άντζελες.



Ο Γιώργος Λάνθιμος ετοιμάζει τη νέα του ταινία

Λίγες μέρες μετά την 91η τελετή απονομής των Όσκαρ και το χρυσό αγαλματίδιο που κατέκτησε η πρωταγωνίστρια της ταινίας «The Favourite», του Γιώργου Λάνθιμου, ο Έλληνας σκηνοθέτης δουλεύει ήδη πάνω στο καινούργιο κινηματογραφικό project του.