Τρίτη 22 Απριλίου 2025 -

Ο Νικήτας Τσακίρογλου μιλά στη Μαρία Γιαχνάκη για τις κινηματογραφικές παραγωγές με θρησκευτικό περιεχόμενο



 

Ο Νικήτας Τσακίρογλου είναι καλεσμένος στην εκπομπή “Σημεία και άνθρωποι” η οποία μεταδίδεται σήμερα, Παρασκευή 7 Απριλίου, από την ψηφιακή τηλεόραση της Pemptousia.TV στις 22:10.

Ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και δάσκαλος του θεάτρου Νικήτας Τσακίρογλου μιλάει στη δημοσιογράφο Μαρία Γιαχνάκη για τη συμμετοχή του στη ταινία «Man of God (Ο Άνθρωπος του Θεού)» και στη σειρά «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό» και τονίζει ότι τέτοιες παραγωγές τις έχει ανάγκη το κοινό.

Η εκπομπή θα βρίσκεται από το Σάββατο 8 Απριλίου 2023 στο on demand περιεχόμενο της Pemptousia TV , στην κατηγορία Εκπομπές.

Η εκπομπή «Σημεία και άνθρωποι» είναι μια εκπομπή για τους τόπους και τους ανθρώπους που συνθέτουν την καθημερινότητα μας.

Η πρεμιέρα για την εκπομπή έγινε με καλεσμένο τον Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαο  ο οποίος αναφέρθηκε στο ζήτημα του πένθους και την διαχείρισή του.