Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

ΜΑΡΙΑ ΓΙΑΧΝΑΚΗ



Συνέντευξη Μεσογαίας: “Μην καταστρέψετε τον άνθρωπο”

Στην πρώτη του συνέντευξη μετά την πολυσέλιδη εισήγησή του, στην Ιεραρχία της Τρίτης που παραχώρησε στη δημοσιογράφο Μαρία Γιαχνάκη, ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος μίλησε για τα καυτά ζητήματα που ανοίγονται για την κοινωνία με αφορμή το γάμο των ομόφυλων ενώ δε δίστασε να σχολιάσει την βιασύνη της πολιτείας να θεσμοθετήσει τόσο γρήγορα για ένα σοβαρότατο θέμα.



Μεσογαίας: Για τα καυτά ζητήματα που άνοιξαν στην κοινωνία

Την πρώτη του συνέντευξη μετά την πολυσέλιδη εισήγησή του, στην Ιεραρχία της Τρίτης (23-1-24), παραχώρησε στη δημοσιογράφο Μαρία Γιαχνάκη, ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος.



Το ελληνοτουρκικό τραπέζι: Με χαμηλές προσδοκίες η επίσκεψη Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα

Γράφει η Μαρία Γιαχνάκη

 

Οι στόχοι είναι ολίγον χλιαροί και οι προσδοκίες πολύ συγκεκριμμένες και όχι υψηλές, από την έλευση του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα.



Εμπόδιο ο πόλεμος στο Ισραήλ: Οι διεθνείς συμφωνίες που ναυάγησαν με την έναρξη του πολέμου στο Ισραήλ

Ο πόλεμος που ξεκίνησε στις αρχές του Οκτώβρη το 2023 ανάμεσα στο Ισραήλ και τη Χαμάς ήταν η αρχή μιας μεγάλης επιχείρησης του κράτους του Ισραήλ για ένα γενικό ξεκαθάρισμα του παλαιστινιακού θύλακα.

Ανάλυση Μαρία Γιαχνάκη



Ισοπεδώνεται η Λωρίδα της Γάζας - Σιωπή για το έγκλημα κατά της ανθρωπότητας

Συνεχίζεται το αιματοκύλισμα και η ισοπέδωση της Λωρίδας της Γάζας με κάθε λεπτό που περνά να αποδεικνύεται ότι ο πόλεμος αυτός δεν έχει αντίπαλο. Το Ισραήλ κλιμακώνει τους βομβαρδισμούς και τις χερσαίες επιχειρήσεις μέσα στη Λωρίδα αγνοώντας τις όποιες αντιδράσεις της διεθνούς κοινότητας.

Της Μαρίας Γιαχνάκη



«Σημεία και Άνθρωποι»: Ο δάσκαλος της παράδοσης Χρόνης Αηδονίδης μιλά στη Μαρία Γιαχνάκη (BINTEO)

Ο Χρόνης Αηδονίδης, ο σπουδαίος δάσκαλος της παράδοσης, ο μεγάλος ερμηνευτής των παραδοσιακών τραγουδιών, του πόνου και της χαράς των Ελλήνων, μιλά στη δημοσιογράφο Μαρία Γιαχνάκη.