Το πρωινό της Δευτέρας, 24 Φεβρουαρίου, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος καλωσόρισε στη «Κοινωνία Ώρα Mega» τη Βελίκα Καραβάλτσιου, η οποία θα αντικαταστήσει προσωρινά την Ανθή Βούλγαρη μέχρι να επιστρέψει στο πόστο της μετά τη γέννηση του παιδιού της.

«Είμαι με το λευκό περιστέρι. Είμαι πολύ χαρούμενος να ξέρετε γιατί από σήμερα θα είναι μαζί μου η Βελίκα Καραβάλτσιου, μία πολύ άξια συνάδελφος. Καλημέρα και σε καλωσορίζω», είπε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.

«Σας ευχαριστώ πολύ. Καλώς σας βρήκα και καλή εβδομάδα. Τα φιλιά μας στην Ανθή. Ανταλλάξαμε μηνύματα χθες και μας ευχήθηκε καλή αρχή και καλή επιτυχία. Να της το πω κι από αέρος να φέρει με το καλό το παιδάκι στον κόσμο. Θα σου κρατώ εγώ παρέα και γρήγορα να γυρίσει πίσω», ανέφερε η Βελίκα Καραβάλτσιου.