Δευτέρα 09 Σεπτεμβρίου 2024 -

Ανθή Βούλγαρη



Ιορδάνης Χασαπόπουλος και Ανθή Βούλγαρη επιστρέφουν τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη επιστρέφουν τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου στην παρουσίαση της εκπομπής «Kοινωνία Ωρα Mega» και αναδεικνύουν τα κοινωνικά προβλήματα της εποχής με αμεσότητα και ειλικρίνεια.



Άναυδη η Ανθή Βούλγαρη με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο: Πάνω από το πτώμα μου, δεν παίζει αυτό το πράγμα

Στο φινάλε της εκπομπής «Κοινωνία ώρα Mega», ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη έδωσαν το λόγο στον δημοσιογράφο Θεολόγο Ηλιού που βρισκόταν στη Χαλκιδική, με σκοπό να αποχαιρετήσει και ο ίδιος τους τηλεθεατές.

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος αποκάλυψε ότι ο Θεολόγος Ηλίου θα μεταφερθεί από τη νέα σεζόν στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, με την Ανθή Βούλγαρη να αντιδρά έντονα.



Η Ανθή Βούλγαρη δέχτηκε τηλεφώνημα από γνωστή παρουσιάστρια – «Δεν έχεις εκπομπή, μην αγχώνεσαι»

Το πρωί της Δευτέρας, η εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» φιλοξένησε στο στούντιο τον Στέφανο Κασσελάκη και μετά το τέλος της συνέντευξης, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη αποχαιρέτησαν τους τηλεθεατές, ανανεώνοντας το ραντεβού για την επόμενη μέρα.



Ανθή Βούλγαρη: Το αισιόδοξο μήνυμά της ένα μήνα μετά το σοβαρό χειρουργείο!

Η Ανθή Βούλγαρη, πριν ένα μήνα, υποβλήθηκε σε ένα πολύ σοβαρό χειρουργείο. Η δημοσιογράφος του Epsilon, το περασμένο καλοκαίρι, είχε διαγνωστεί με καλοήθη όγκο στον εγκέφαλο, τον οποίο τελικά αφαίρεσαν οι γιατροί. Η ίδια αναρρώνει αρκετά καλά και γρήγορα και σε λίγο καιρό αναμένεται να επιστρέψει στην δουλειά της.



Το συγκινητικό μήνυμα της Ανθής Βούλγαρη ένα μήνα μετά την επέμβαση στο κεφάλι

Ένα μήνας συμπληρώθηκε από τη σοβαρή επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε η δημοσιογράφος Ανθή Βούλγαρη.

Η ίδια θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα, με αφορμή την ημέρα αυτή, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της από το νοσοκομείο και ένα μακροσκελές κείμενο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.



Συγκλονίζει η Ανθή Βούλγαρη: «Στο χειρουργείο είδα μία μορφή…»

Ο γολγοθάς για την Ανθή Βούλγαρη φαίνεται πως έφτασε στο τέλος και η γνωστή δημοσιογράφος διηγείται όλη την ιστορία.

Η Ανθή επέστρεψε στο πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή "Φτιάξε καφέ να στα πω" και μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου για τα όσα βίωσε.