Σάββατο 27 Απριλίου 2024 -

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Θα μηνύσουμε όλους αυτούς που βγάλανε διάφορα πράγματα



Ο Kωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος ξεκαθάρισε πως δεν έχει καταχραστεί ούτε ένα λεπτό του ευρώ από τις δωρεές προς τον «Άλλον Άνθρωπο».

Μιλώντας στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Λιάγκα, ο ιδρυτής της οργάνωσης κοινωνικής κουζίνας προειδοποίησε για μηνύσεις εναντίον αυτών που «βγάλανε διάφορα πράγματα».

«Θα μηνύσουμε όλους αυτούς που βγάλανε διάφορα πράγματα, ότι έχω περιουσίες, ότι έχω διαμάντια, όλα αυτά τα ψέματα. Θα μηνυθούν και τα μέσα και οι άνθρωποι. Ό,τι γνωρίζετε εσείς, γνωρίζω και εγώ. Δεν με έχει καλέσει κανένας ακόμη, απλά γίνεται μία έρευνα. Και καλά κάνουν. Ο λογαριασμός της μητέρας μου είναι δεσμευμένος και γίνεται έρευνα. Καλά κάνουν και κάνουν την έρευνα. Ο «Άλλος Άνθρωπος» συνεχίζει. Δεν θα είναι τόσο μεγάλο, όπως τα προηγούμενα χρόνια. Ο κόσμος δεν μπορεί να δώσει χρήματα, γιατί δεν έχουμε λογαριασμούς. Τρόφιμα φέρνει. Ούτε ένα λεπτό δεν έχω καταχραστεί από τα χρήματα που έχει δώσει ο κόσμος για τον «Άλλο Άνθρωπο». Υπήρχαν χρήματα που είχε δώσει ο κόσμος για μένα» είπε ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος.

Παράλληλα, δήλωσε ότι πληρώθηκε και το ενοίκιο του Μαρτίου για τις εγκαταστάσεις του «Άλλου Ανθρώπου».

Σε ερώτηση για το αν έχει επικοινωνήσει με τον Γιώργο Μαζωνάκη, ανέφερε ότι δεν έχει μιλήσει με κανέναν, αν και έχει δεχθεί πάρα πολλά μηνύματα.

Όσον αφορά τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας σχετικά με τον τζόγο, είπε ότι δεν έχει καμία εξάρτηση και πως το όλο θέμα προέκυψε από μια φωτογραφία από τα εγκαίνια ενός καταστήματος στο Αιγάλεω πριν από χρόνια.