Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

μηνυση



Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Θα μηνύσουμε όλους αυτούς που βγάλανε διάφορα πράγματα

Ο Kωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος ξεκαθάρισε πως δεν έχει καταχραστεί ούτε ένα λεπτό του ευρώ από τις δωρεές προς τον «Άλλον Άνθρωπο».

Μιλώντας στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Λιάγκα, ο ιδρυτής της οργάνωσης κοινωνικής κουζίνας προειδοποίησε για μηνύσεις εναντίον αυτών που «βγάλανε διάφορα πράγματα».



Σ.Γιόχανσον: Προσφεύγει στη δικαιοσύνη κατά της Disney - Ο λόγος της μήνυσης

Η κόντρα ανάμεσα σε Σκάρλετ Γιόχανσον και Disney φαίνεται ότι θα λυθεί στα δικαστήρια, όπως αποφάσισε η γνωστή ηθοποιός.

Πιο συγκεκριμένα η ηθοποιός ισχυρίζεται ότι με την κυκλοφορία της ταινίας «Black Widow» παραβιάστηκε το συμβόλαιο που σύναψε με την εταιρεία.



Συνήγοροι Παπαγγελόπουλου: Μήνυση στη Ράικου αν ευσταθούν οι διαρροές από την κατάθεσή της

«Aπαράδεκτες» χαρακτηρίζουν οι συνήγοροι του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου τις διαρροές αποσπασμάτων από την κατάθεση της Ελένης Ράικου.



Άγριος καβγάς, γροθιές και μήνυση για μία λάμπα στο Ηράκλειο

Ένα κωμικοτραγικό περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Παρασκευής στο Ηράκλειο της Κρήτης. Μία λάμπα φωτισμού αποτέλεσε την αφορμή να ξεσπάσει άγριος καβγάς μεταξύ δύο ανδρώνκαι η υπόθεση θα καταλήξει στη Δικαιοσύνη.



Αιτωλοακαρνανία: Μάνα και κόρες αλληλομηνύθηκαν και συνελήφθησαν!

«Μαλλιά-κουβάρια» έγινε μια οικογένεια στην περιοχή του Θέρμου Αιτωλοακαρνανίας κατά την διάρκεια ενός έντονου καυγά που ξέσπασε ανάμεσα σε μια μητέρα με τη μεγαλύτερη κόρη της από τη μια και τη μικρότερη κόρη από την άλλη.



Παμμακεδονική Συνομοσπονδία: Μήνυση κατά παντός υπευθύνου για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Μηνυτήρια αναφορά κατέθεσε σήμερα στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου η Παμμακεδονική Συνομοσπονδία δια του προέδρου της Ιωάννη Αθανασιάδη κατά παντός υπευθύνου ο οποίος εμπλέκεται στην υπόθεση των Πρεσπών και έχει διαπράξει τα αδικήματα της δωροληψίας πολιτικών, παθητική και ενεργητική δωροδοκία, όπως και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.