Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024 -

Η Φαίη Κυριακοπούλου αναλαμβάνει Διευθύντρια Επικοινωνίας του Ομίλου ACTION 24 – ATTICA TV – Flash.gr



Διευθύντρια επικοινωνίας του Ομίλου που περιλαμβάνει τα τηλεοπτικά κανάλια ACTION 24 και ATTICA TV καθώς και το Flash.gr αναλαμβάνει η Φαίη Κυριακοπούλου, όπως έγινε γνωστό.

«Ο Όμιλος ΜΜΕ που περιλαμβάνει τα τηλεοπτικά κανάλια ACTION 24 και ATTICA TV καθώς και το Flash.gr βρίσκεται σε τροχιά συνεχούς ανάπτυξης, προχωρώντας σε σημαντικές συνεργασίες και επενδύσεις, καθώς και στη διεύρυνση της διοικητικής του δομής με καταξιωμένα στελέχη. Στόχος της σταδιακής διείσδυσής του σε όλους τους τομείς των ΜΜΕ είναι να δημιουργεί, να διανέμει και να προσφέρει στο κοινό προγράμματα και περιεχόμενο υψηλής ποιότητας και αισθητικής.

Στο πλαίσιο αυτό, ανακοινώνει τη συνεργασία και καλωσορίζει την Φαίη Κυριακοπούλου, στέλεχος με 25ετή εμπειρία στην Επικοινωνία στην τηλεοπτική αγορά, η οποία εντάσσεται στο δυναμικό του στη θέση της Διευθύντριας Επικοινωνίας των τηλεοπτικών σταθμών ACTION 24 και ATTICA TV, καθώς και του ενημερωτικού portal Flash.gr, με σκοπό την περαιτέρω ενίσχυση της επιχειρηματικής ανταγωνιστικότητας του Ομίλου, των επιμέρους δραστηριοτήτων, προϊόντων-προγραμμάτων καθώς και των προσώπων του», αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας.