Παρασκευή 03 Μαΐου 2024 -

Η Έλλη Κοκκίνου για το διαζύγιό της – «Αισθανόμουν αποτυχημένη σύζυγος και μητέρα, είχα την βοήθεια ειδικού»



Η Έλλη Κοκκίνου μίλησε αποκλειστικά στην Όλγα Λαφαζάνη και το «Happy Day» για την καριέρα της, τη φωνητική αλλά και τις στερήσεις στη διατροφή της, για την προσωπική της ζωή, την αυτοπεποίθηση αλλά και τη «δουλειά» που χρειάστηκε να κάνει με τον εαυτό της.

Τα δύσκολα συναισθήματα που βίωσε όταν πήρε διαζύγιο από τον πρώην σύζυγό της, αλλά και η στήριξη που έλαβε εκείνη την περίοδο από τη μητέρα της. Η αναφορά στην περίοδο που ήταν σε σχέση με τον Γιώργο Μπόγρη και η οποία καθόρισε τη μετέπειτα συμπεριφορά της στις ερωτικές της σχέσεις, αλλά και η σχέση της με τον γιο της, Αλέξανδρο, ο οποίος βρίσκεται πλέον στην εφηβεία.

Για το διαζύγιό της: «Το παιδί ήταν πολύ μικρό και δεν είχε μνήμες. Η μητέρα μου ήταν βράχος σε όλο αυτό που περνούσα τότε, η αποτυχία που αισθανόμουν τότε σαν γυναίκα, σαν μητέρα, αισθανόμουν αποτυχημένη και ως σύζυγος», είπε αρχικά η Έλλη Κοκκίνου.

Και πρόσθεσε: «Η μητέρα μου και ο πατέρας μου το είχαν διαχειριστεί πάρα πολύ καλά. Κάποια βράδια που ήμουν μόνη μου, ένιωσα την απογοήτευση από τον εαυτό μου. Είχα ανθρώπους γύρω μου που με βοήθησαν και με στήριξα, είχα και την βοήθεια ειδικού».

Στη συνέχεια η Έλλη Κοκκίνου αναφέρθηκε στον Γιώργο Μπόγρη και στο γεγονός πως μετά τον χωρισμό τους δεν έγινε γνωστή κάποια επόμενη σχέση.

«Ήταν μια πάρα πολύ ωραία περίοδος, ήταν μια όμορφη εφταετία. Μετά τη σχέση μου με τον Γιώργο, δεν έγινε γνωστή κάποια άλλη σχέση μου γιατί ήταν κάτι που επιδίωξα, δεν υπήρχε λόγος. Έχω αποφασίσει ότι θέλω να είμαι πάρα πολύ λακωνική σε αυτό το θέμα. Προτιμώ όταν είμαι σε μια σχέση να μη μαθαίνεται», απάντησε η Έλλη Κοκκίνου.

Για την καθημερινότητα με τον γιο της, Αλέξανδρο: «Όταν ήταν μικρός εκνευριζότανε πάρα πολύ, δεν ήθελε να με πλησιάζουν, τώρα όμως γελάει. Περνάμε πολύ ωραία οι δυο μας στο σπίτι. Η συγκατοίκησή μας είναι ονειρεμένη. Είμαι δημοκρατική και σέβομαι πολύ τον χρόνο του και τον χώρο του που θέλει να έχει», είπε η Έλλη Κοκκίνου.