Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2024 -

Η Αντζελίνα Τζολί παραδέχεται τη «μοναξιά» της στην τελευταία της συνέντευξη



Σε μια ειλικρινή συνέντευξη στο People, η Αντζελίνα Τζολί παραδέχτηκε ότι μοιράζεται μια «κάποια μοναξιά» με την τραγουδίστρια της όπερας Μαρία Κάλλας, ένα συναίσθημα που αποδίδει στην έντονη αφοσίωση και την εργασιακή ηθική τους.

«Δεν ξέρω αν κάποια από εμάς θα έβλεπε τον εαυτό της ως κάτι άλλο από μια ερμηνεύτρια και μια εργαζόμενη που έχει μια δουλειά να κάνει», εξομολογήθηκε, προσθέτοντας ότι είναι «μάλλον πολύ σκληρές με τους εαυτούς τους».

Η πρωταγωνίστρια του Maleficent, σύφμωνα με όσα αναφέρει το hellomagazine.com, διευκρίνισε: «Μπορεί να είμαι πολλά πράγματα, αλλά είμαι πολύ σκληρή εργάτρια, σωστά;». Η ενδοσκόπηση της Αντζελίνας άφησε να εννοηθεί η προσωπική σχέση που νιώθει με την πρωταγωνίστριά της Μαρία, αν και φρόντισε να μην αποκαλύψει πολλά.

«Δεν θέλω να μιλήσω πολύ γι’ αυτό, γιατί είναι πολύ προσωπικό», εξήγησε. «Αλλά υπάρχει σίγουρα μια μοναξιά και μια εργασιακή ηθική».

 

Σε σκηνοθεσία του καταξιωμένου σκηνοθέτη Pablo Larraín, γνωστού για τις προηγούμενες επιτυχίες του με τις ταινίες Jackie και Spencer, το Maria υπόσχεται να προσφέρει μια συγκλονιστική ματιά στη ζωή της Αμερικανο-Ελληνίδας σοπράνο.

Η ταινία παρακολουθεί την Κάλλας καθώς αποσύρεται στο Παρίσι, αναζητώντας παρηγοριά μετά από μια ζωή γεμάτη λάμψη και αναταραχή στο προσκήνιο. Εκτός από την Angelina, η ταινία διαθέτει ένα εξαιρετικό καστ, όπως οι Kodi Smit-McPhee, Alba Rohrwacher, Pierfrancesco Favino και Valeria Golino.

Η ενσάρκωση της Μαρίας από την Angelina έχει ήδη συγκεντρώσει σημαντική προσοχή, ειδικά μετά την παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας τον Αύγουστο.

Η εκδήλωση ήταν μια θριαμβευτική στιγμή για την ηθοποιό, η οποία χειροκροτήθηκε όρθια για οκτώ λεπτά, προκαλώντας της δάκρυα. Συγκλονισμένη από το κύμα υποστήριξης, εθεάθη να καλύπτει το πρόσωπό της, φανερά συγκινημένη από την αντίδραση του κοινού.

Το ντεμπούτο της ταινίας στη Βενετία ήταν, επίσης, μια ευκαιρία για την Αντζελίνα να μιλήσει για τη σχολαστική προετοιμασία που χρειάστηκε για την ενσάρκωση της θρυλικής τραγουδίστριας.

Σε συνέντευξή της στο The Hollywood Reporter, περιέγραψε λεπτομερώς την αυστηρή εκπαίδευση στην οποία υποβλήθηκε, η οποία περιελάμβανε μήνες μαθημάτων φωνητικής, μαθημάτων ιταλικών και μελέτης των «αποχρώσεων» των ιδιομορφιών της Κάλλας.

Χρειάστηκαν πολλοί μήνες μαθημάτων τραγουδιού», εξήγησε. «Μήνες για να καταλάβω μόνο το τραγούδι, και μετά τα μαθήματα ιταλικών και τη φωνή -κάνοντας όλα αυτά τα πράγματα όπως εκείνη. Προσπαθείς να είσαι ακριβής».

Η Αντζελίνα έχει βρεθεί στο επίκεντρο της προσοχής τους τελευταίους μήνες, όχι μόνο για το ρόλο της ως Κάλλας, αλλά και για την αυξανόμενη δημόσια φιλία της με τον Βρετανό ράπερ και πολιτικό ακτιβιστή Akala.

Ο 40χρονος έχει θεαθεί να τη συνοδεύει σε αρκετές περιπτώσεις, προκαλώντας περιέργεια για τη σχέση τους.