Δευτέρα 06 Μαΐου 2024 -

«Eυχαριστημένος» φαίνεται να είναι ο πρίγκιπας Άντριου με την ταινία «Scoop»



Η νέα ταινία του Netflix «Scoop» τράβηξε το ενδιαφέρον του πρίγκιπα Άντριου, αδερφό του βασιλιά Καρόλου Γ, αφού σύμφωνα με φίλους ο ίδιος είναι «ευχαριστημένος» με τον τρόπο που απεικονίζεται ο χαρακτήρας του στο έργο.

Η ταινία ακολουθεί τον απόηχο της φιλίας του μέλους της βασιλικής οικογένειας του Ηνωμένου Βασιλείου με τον Τζέφρι Έπσταϊν, που οδήγησε στην καταστροφική συνέντευξή του στο BBC με την Έμιλι Μαϊτλίς μετά από καταγγελίες για σεξουαλική επίθεση.

Ο Τζέφρι Επσταϊν εκατομμυριούχος γνωστός για τις σχέσεις του με διασημότητες, πολιτικούς και ακαδημαϊκούς, αυτοκτόνησε στη φυλακή κατηγορούμενος για σεξουαλικά εγκλήματα και σεξουαλική εκμετάλλευση ανηλίκων.

Στην περιβόητη συνέντευξη του 2019 ο πρίγκιπας Άντριου κάνει ισχυρισμούς – βόμβα όταν δέχεται ερώτηση για μια φωτογραφία του με το θύμα του Έπσταϊν, Βιρτζίνια Τζιούφρε, η οποία τον κατηγόρησε για σεξουαλική κακοποίηση.

«Προφανώς ο Άντριου μετανιώνει που έδωσε τη συνέντευξη» είπε φίλος του πρίγκιπα στο The Daily Beast. «Ωστόσο, αισθάνεται ότι στην ταινία “Scoop” είναι πολύ πιο ισορροπημένος απ’ όσο περίμενε.

«Μπορούμε να πούμε ότι είναι ευχαριστημένος από την ερμηνεία του Ρούφους Σιούελ» συμπλήρωσε.