Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2024 -

Ένταση ανάμεσα σε Γιώργο Λιάγκα και Άρια Καλύβα: «Τώρα αλήθεια μου το κάνεις αυτό πάλι; Δεν είναι ανάγκη να μιλάμε όλοι σε όλα»



Έναν έντονο διάλογο είχαν το πρωί της Πέμπτης 2 Οκτωβρίου ο Γιώργος Λιάγκας και η Άρια Καλύβα στην εκπομπή «Το Πρωινό». Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 ήθελε να μιλήσει για την αποζημίωση που θα λάβει η Βίκυ Τσοχατζοπούλου από τον Παύλο Πολάκη για συκοφαντική δυσφήμηση και εξύβριση εις βάρος της, αλλά η Άρια Καλύβα τον διέκοπτε με αποτέλεσμα να ενοχληθεί εκείνος έντονα.

«Με ρωτάτε κάτι και θέλω να σας απαντήσω» είπε ο Γιώργος Λιάγκας με την Άρια Καλύβα να σχολιάζει: «Να μην μιλήσουμε κι εμείς; Περιμένουμε τόση ώρα να μιλήσουμε και δεν έχουμε σταυρώσει λέξη εδώ μέσα». «Δεν είμαστε εδώ για να μετράμε τις λέξεις μας Άρια» απάντησε με αυστηρό τόνο ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1.

«Θέλω να κάνω κι εγώ ένα σχόλιο και δεν με αφήνεις να μιλήσω» παραπονέθηκε η Άρια Καλύβα, με τον Γιώργο Λιάγκα να της απαντά: «Τώρα αλήθεια μου το κάνεις εμένα αυτό πάλι; Ότι δεν σε αφήνω να μιλήσεις; Ωραία, μίλα!».