Κυριακή 28 Απριλίου 2024 -

Διάσημοι και Μαχητές φτάνουν όχι με βάρκα, αλλά με ελικόπτερο στην παραλία – Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του Survivor 2024



Το παιχνίδι αλλάζει», φωνάζει ο Γιώργος Λιανός στο πρώτο trailer του φετινού Survivor και στο βίντεο Διάσημοι και Μαχητές φτάνουν στην παραλία με επεισοδιακό τρόπο, αφού πρέπει να κάνουν…ελεύθερη πτώση από τα ελικόπτερα που τους μεταφέρουν και μπαίνουν κατευθείαν στα βαθιά με το πρώτο αγώνισμα που φυσικά θα έχει ως πρώτο έπαθλο την καλύβα.

Θα καταφέρουν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του ριάλιτι επιβίωσης;

Η ψηφοφορία του κοινού αποτελεί παρελθόν και όλες οι αποχωρήσεις θα κρίνονται στους στίβους μάχης. Φέτος το παιχνίδι παίζεται αλλιώς. Δέκα Μαχητές και Δέκα Διάσημοι καθημερινά θα αγωνίζονται για την παραμονή τους στο παιχνίδι αλλά και τα έπαθλα επικοινωνίας και φαγητού.

Η Κατερίνα Δαλάκα επιστρέφει για τέταρτη φορά στο Survivor, ενώ στο ριάλιτι επιβίωσης θα δούμε για τρίτη φορά την Ασημίνα Χατζηανδρέου. Στον Άγιο Δομίνικο επιστρέφει και ο Αλέξη Παππάς.

Η εκπομπή Fay’s time και ο Νίκος Παρτσώλης έδωσαν τα πρώτα spoiler για το πρώτο επεισόδιο του ριάλιτι που θα δούμε την Κυριακή 7 Ιανουαρίου στον ΣΚΑΪ.

«Οι παίκτες θα υποστούν ένα μικρό σοκ πριν πατήσουν στο νησί. Το πρώτο αγώνισμα είναι υδάτινο, ομαδικό και χρειάζεται συνεργασία. Αν έχεις στο μυαλό του welcome drinks ξέχνα το.

Φτάνουν στη στεριά και θα δουν σφεντόνα.

Υπάρχουν δύο έπαθλα: η καλύβα και η φωτιά. Όποιοι κερδίσουν θα κοιμηθούν σε καλύβα. Οι ηττημένοι θα υποστούν το σοκ να ξαπλώσουν στην ξαστεριά και να βλέπουν τα αστέρια. Επίσης κάποιοι θα είναι στα σκοτεινά και κάποιοι στη ζεστασιά της φωτιάς» ανέφερε.

 

Στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά ήταν τώρα καλεσμένη η Σταυρούλα Χρυσαειδή, η οποία μίλησε για τον νέο κύκλο του Survivor και για το αν θα ξαναπήγαινε στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Αυτή τη στιγμή δεν θα ήθελα να ήμουν εκεί. Το έζησα δύο φορές σερί… Η πρώτη φορά που πήγα ήταν η εμπειρία, τη δεύτερη φορά ήταν και το γόητρο να κερδίσεις, αλλά και το οικονομικό εννοείται. Σίγουρα αν υπάρξει καλή οικονομική πρόταση θα το σκεφτώ, αλλά δεν θα πω κατευθείαν ναι», είπε αρχικά.

«Έχουν αλλάξει πολλά στη ζωή μου», συνέχισε να λέει η Σταυρούλα, σχετικά με το κατά πόσο το Survivor της άλλαξε τη ζωή.

«Ανοίξαμε ένα καφέ με τον Νίκο Γιάννη, γενικά έρχεται και κόσμος για να με γνωρίσει. Έχει αλλάξει κατά πολύ η ζωή, μας έγινε η πρόταση, είμαστε μαζί με ακόμα έναν συνεργάτη. Το πρωί δουλεύω στο γυμναστήριο του αδερφού μου γιατί είμαι και γυμνάστρια, δεν μου αρέσει καθόλου να κάθομαι», πρόσθεσε.