Σάββατο 11 Μαΐου 2024 -

αγιος δομηνικος



Διάσημοι και Μαχητές φτάνουν όχι με βάρκα, αλλά με ελικόπτερο στην παραλία – Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του Survivor 2024

Το παιχνίδι αλλάζει», φωνάζει ο Γιώργος Λιανός στο πρώτο trailer του φετινού Survivor και στο βίντεο Διάσημοι και Μαχητές φτάνουν στην παραλία με επεισοδιακό τρόπο, αφού πρέπει να κάνουν…ελεύθερη πτώση από τα ελικόπτερα που τους μεταφέρουν και μπαίνουν κατευθείαν στα βαθιά με το πρώτο αγώνισμα που φυσικά θα έχει ως πρώτο έπαθλο την καλύβα.



Ο Ντάνος μετά το Πάσχα επιστρέφει στο Survivor

Ο περυσινός νικητής του ριάλιτι επιβίωσης φέρεται να συμφώνησε με τον Τούρκο παραγωγό, Ατζόυν Ιλιτζαλί, και ετοιμάζει βαλίτσες για Αγιο Δομίνικο.

 



H Χρίστινα Μπόμπα ξανά στον Άγιο Δομίνικο για να δει τον άνδρα της

Ξανά στον Άγιο Δομίνικο η Χριστίνα Μπόμπα-Τι αποκάλυψε για τις ετοιμασίες του γάμου. Το χατίρι στον Σάκη Τανιμανίδη, ο οποίος προ ημερών παραπονέθηκε μέσω των social media ότι του λείπει, αποφάσισε να κάνει η Χριστίνα Μπόμπα και… μεταβαίνει εκ νέου στον Άγιο Δομίνικο!



Η Ελένη Χατζίδου βολτάρει με παρέα στον Άγιο Δομίνικο

Η Ελένη Χατζίδου απολαμβάνει τις πρώτες μέρες μακριά από το Survivor και φυσικά ενημερώνει με φωτογραφίες τα social media της. Χθες, η τραγουδίστρια έκανε τις βόλτες της στον Άγιο Δομίνικο, με σκοπό να απολαύσει όλα όσα στερήθηκε το διάστημα που ήταν στο παιχνίδι. 



Εκτός Survivor ο Νίκος Θωμάς, στον Άγιο Δομίνικο πάνε τέσσερις νέοι παίχτες

Χάσαμε τον Cinemagugu, κερδίσαμε δύο μεγάλα ποδοσφαιρικά ταλέντα. Ταλέντα τα οποία οι «κυνηγοί» θα περιμένουν στο αεροδρόμιο μόλις αποχωρήσουν από το Survivor προκειμένου να διεκδικήσουν τη μεταγραφή τους. Σαμαρινού και Δαλάκα.



Η Ειρήνη Κολιδά του Survivor παραμένει στον Άγιο Δομίνικο

Η πρώην παίχτρια από την ομάδα των μαχητών,  Ειρήνη Κολιδά παραμένει στον Άγιο Δομίνικο περίπου μία εβδομάδα μετά το τροχαίο και τον τραυματισμό της που της στοίχισε τη συμμετοχή της στο Survivor.

Η Ειρήνη έχει βγει από το νοσοκομείο και περιμένει το «οκ» των γιατρών για να επιστρέψει στην Ελλάδα.