![](https://www.briefingnews.gr/sites/default/files/styles/slider__638x287_/public/field/image/asdaasd.jpg?itok=-Zox4jKi)
Γενέθλια είχε πριν λίγες ημέρες η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη. Η μικρή Μελίνα είναι πλέον έφηβη, αφού έγινε 13 ετών και φυσικά έσβησε τα κεράκια της σε μια τούρτα-υπερπαραγωγή.
Μάλιστα, η τούρτα έχει θέμα την παράσταση όπου πρωταγωνιστεί η μητέρα της, το MAMA MIA.
Η Βανδή έγραψε στο instagram ανεβάζοντας φωτογραφία της τούρτας: «Έτσι ήθελε να γιορτάσει το παιδί μου τα γενέθλια του φέτος! @maniadelou @georginaellina σας ευχαριστώ γι άλλη μια φορά!!!».
Ενώ, ο πατέρας της Μελίνας αφιέρωσε στην κόρη του το τραγούδι «Supergirl» και έγραψε: «Είναι η μέρα σήμερα...».
Δείτε μερικές φωτογραφίες από τις εμφανίσεις της Δέσποινας Βανδή με την κόρη και τον γιο της, τους τελευταίους μήνες.
Αυτή η φωτο είναι από τα περσινά γενέθλια της Μελίνας.