Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

κόρη



H τρυφερή ανάρτηση της κόρης του Τζον Τραβόλτα για τα γενέθλια του – «Σε αγαπώ μέχρι το φεγγάρι και πίσω»

Ο Τζον Τραβόλτα μπήκε στην έβδομη δεκαετία της ζωής του και η κόρη του Eλα κοινοποίησε μία τρυφερή ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Χρόνια πολλά στον άνθρωπο που είναι πάντα στο πλευρό μου και που φέρνει πάντα φως και ομορφιά σε αυτόν τον κόσμο. Σε αγαπώ μέχρι το φεγγάρι και πίσω» έγραψε η 23χρονη μοντέλο και ηθοποιός στη λεζάντα της ανάρτησής της στο Instagram.



Λιώνει ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο για την 9 μηνών κόρη του – Είμαι ένας 80χρονος μπαμπάς και θέλω να είμαι όσο περισσότερο μαζί της

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο δεν μπορούσε να κρατήσει τα δάκρυά του, μιλώντας για την 9 μηνών κόρη του, Τζία, σε συνέντευξή του. Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός απέκτησε τη μικρότερη κόρη του με τη σύντροφό του και παραγωγό ταινιών, Τίφανι Τσεν.



Πακιστάν: Πατέρας σκότωσε την κόρη του για «λόγους τιμής»

Συνολικά 4 άνθρωποι συνελήφθησαν στο Πακιστάν, μεταξύ των οποίων και ένας πατέρας που κατηγορείται ότι σκότωσε την 18χρονη κόρη του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ακολούθησε τις συστάσεις, τις οποίες έδωσαν οι πρεσβύτεροι της οικογένειας, επειδή αυτή εμφανιζόταν σε βίντεο που είχε αναρτηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.



H κόρη του Μπρους Γουίλις αποκαλύπτει και συγκινεί: «Ακόμα με θυμάται....»

Η κόρη του Μπρους Γουίλις, Ταλούλα Γουίλις, μίλησε στη Vogue, αποκαλύπτοντας τον τρόπο με τον οποίο ζει ο 68χρονος πατέρας της την καθημερινότητά του, που έχει διαγνωστεί με άνοια.



To «αντίο» της Μ.Βοσκόπουλου στον πατέρα της: «Σε αγαπώ πολύ»

Η Μαρία Βοσκοπούλου μέσω ανάρτησης στα social media αποχαιρέτησε τον αγαπημένο της πατέρα, Τόλη, που άφησε σήμερα την τελευταία του πνοή



Ο Κυριάκος Μήτσοτάκης βγάζει σελφι με την κόρη του

Σήμερα το μεσημέρι, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με την κόρη του Δάφνη , επισκέφθηκε το βιβλιοπωλείο «Πλειάδες» στο Παγκράτι.

Σήυμφωνα με  κυβερνητικές πηγές που επικαλείται το ΑΠΕ, περιμένοντας τη σειρά του για να μπει στο βιβλιοπωλείο, ο πρωθυπουργός είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους πολίτες και να ανταλλάξουν ευχές.