Κυριακή 28 Απριλίου 2024 -

Αυτοί είναι οι Μαχητές που θα λάβουν μέρος στο Survivor 2024



Στην εκπομπή «Fay’s Time» με τη Φαίη Σκορδά στον ΣΚΑΪ παρουσιάστηκε το… ρόστερ της ομάδας των «Μαχητών» που θα λάβει μέρος στο Survivor 2024 και θα κοντραριστεί με τους Διάσημους.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος Νίκος Παρτσώλης μίλησε μαζί τους ενόψει της πρεμιέρας του ριάλιτι σόου επιβίωσης στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό στις 7 Ιανουαρίου, που όπως πάντα θα λάβει μέρος στον Άγιο Δομίνικο.

Η αρχή έγινε με τον Άγγελο Γεωργουδάκη, 21 ετών από το Αίγιο. Πρόκειται για δύτη και καθηγητή πολεμικών τεχνών, ο οποίος έχει θητεύσει και στις Ειδικές Δυνάμεις του ελληνικού στρατού. «Το Survivor είναι η ίδια μου η ζωή, απλώς είπα να αλλάξω τοποθεσία. Μετά τη θητεία μου στις Ειδικές Δυνάμεις ήθελα μια νέα πρόκληση. Στόχος μου η πρώτη θέση, δεν είμαι καν εδώ ούτε για τη δεύτερη. Έχω εκπαιδευτεί για την κορυφή. Με φοβίζει να έρθω σε αντιπαράθεση με συμπαίκτες που δεν είναι ντόμπροι», τόνισε.

Έπειτα παρουσιάστηκε ο Ρομ Τζέιμς Σίμουρ, που είναι οργανωτής events και ανέφερε πως: «Θέλω να είμαι ένα με τη φύση και θέλω να δω τα όριά μου. Στόχος μου να περάσω καλά. Μου το έχουν πει ότι είμαι σωσίας του (Κώστα) Φραγκολιά».

Μέλος της ομάδας είναι ο Σταμάτης Ταλαδιανός, 32 ετών, ιδιοκτήτης εστιατορίου. «Είναι ένα σόου που μου αρέσει πάρα πολύ. Πιστεύω ότι θα μπορέσω να εξελιχθώ σαν Σταμάτης, να ξεπεράσω τα όριά μου, αντίπαλός μου ο εαυτός μου. Υπάρχει ένα έπαθλο που όλοι το έχουμε στο βάθος του μυαλού μας», δήλωσε ο άνδρας που πολλές φορές τραβάει τα βλέμματα λόγω της ομοιότητάς του με τον Τούρκο ηθοποιό και μοντέλο Τζαν Γιαμάν.

Ο Φάνης Μπολέτσης, 27 ετών, ασχολείται κι εκείνος με την εστίαση. «Με εξιτάρει να ξεπεράσω τις φοβίες μου. Είναι κάτι που μου ταιριάζει απόλυτα. Θα δυσκολευτώ στον ύπνο», τόνισε. Ο Γιάννης Περπατάρης, 34 ετών, που ελαιοπαραγωγός, αλλά δραστηριοποιείται και στον χώρο της εστίασης, σημείωσε: «Θέλω να δοκιμάσω τον εαυτό μου. Με φοβίζει η πείνα όχι κάτι άλλο. Στόχος μου ο τελικός».

  • Άγγελος Γεωργουδάκης: Ηλικία: 21 ετών / Επάγγελμα: Δύτης και αθλητής πολεμικών τεχνών
  • Rob James Seymour: Ηλικία: 28 ετών / Επάγγελμα: Μοντέλο
  • Σταμάτης Ταλαδιανός: Ηλικία: 32 ετών / Επάγγελμα: Ιδιοκτήτης εστιατορίου και club
  • Φάνης Μπολέτσης: Ηλικία: 27 ετών / Επάγγελμα: Εστίαση
  • Γιάννης Περπατάρης: Ηλικία: 34 ετών / Επάγγελμα: Ελαιοπαραγωγός και εστίαση  

    Μετά πήραν σειρά οι γυναίκες που θα ανήκουν στην ομάδα των «Μαχητών» που θα κοντραριστεί με τους Διάσημους. Η 20χρονη Χρύσα Χατζηγεωργίου σπουδάζει ναυτιλιακά και τόνισε πως δήλωσε γιατί είναι το μόνο ριάλιτι που της ταιριάζει. Βέβαια, αποκάλυψε πως: «Φοβάμαι τα ζωύφια. Τελεία».

    Συμπαίκτριά της θα είναι η Ιωάννα Τζαβέλλα, 24 ετών, γυμνάστρια. «Μου αρέσουν πάρα πολύ τα αγωνίσματα και θέλω να ζήσω την εμπειρία. Με φοβίζει περισσότερο να κρυώνω», είπε στην κάμερα του ΣΚΑΪ.

    Μαζί τους η Μαριλίνα Βακονδίου, 30 ετών, επίσης γυμνάστρια. «Μέσα από τη δουλειά μου βοηθάω τους ανθρώπους να ξεπερνάνε τα όριά τους και ήρθε η ώρα να τα ξεπεράσω εγώ. Αφήνω κάτι πίσω μου, τη δουλειά μου», τόνισε.

    Τις δυνάμεις της με τις προαναφερθείσες θα ενώσει και η Μις Μπικίνι, Ανδριάνα Καγιά, 29 ετών, κοινωνική λειτουργός. «Είχα δηλώσει το 2018 αλλά το παίρνω για καλό, δεν ήταν αποτυχία, αλλά διαδικασία αναμονής να προετοιμαστώ», δήλωσε.

    Την εμπειρία της στη ομάδα θα προσθέσει η Δώρα Νικολή, 46 ετών, καθηγήτρια φυσικής αγωγής από τη Θεσσαλονίκη που έχει και κατάστημα με δώρα γάμου. «Είμαι μητέρα 4 παιδιών. Είναι κάτι που στην πορεία του παιχνιδιού θα με ζορίσει ότι δεν θα επικοινωνήσω καθόλου με τα παιδιά μου», επεσήμανε.

    Γυναίκες:

    • Χρύσα Χατζηγεωργίου: Ηλικία: 20 ετών / Επάγγελμα: Ναυτιλιακά
    • Ιωάννα Τζαβέλα: Ηλικία: 24 ετών / Επάγγελμα: Γυμνάστρια
    • Μαριλίνα Βακονδίου: Ηλικία: 30 ετών / Επάγγελμα: Γυμνάστρια
    • Ανδριάνα Καγιά: Ηλικία: 29 ετών / Επάγγελμα: Κοινωνική λειτουργός, bodybuilding
    • Δώρα Νικολή: Ηλικία: 46 ετών / Επάγγελμα; Καθηγήτρια Αγγλικών