Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Ανακαινίστηκε το σπίτι που μεγάλωσε η Γκρέις Κέλι



Το πατρικό σπίτι της Γκρέις Κέλι που βρίσκεται στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ, ανακαινίστηκε πλήρως και απέκτησε ξανά την αρχική του αίγλη.

Ο Τόμπι Μπόσακ, εκτελεστικός διευθυντής του Ιδρύματος «Πριγκίπισσα Γκρέις», δήλωσε στην εκπομπή «Today» του NBC ότι η κατοικία αποικιακού στυλ, που αποτελείται από έξι υπνοδωμάτια, θα χρησιμοποιείται περιστασιακά από τον γιο της Γκρέις Κέλι, Αλβέρτο Β', πρίγκιπα του Μονακό και την οικογένειά του.

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος αγόρασε το σπίτι το 2016 έναντι 755.000 δολ. και το ανακαίνισε, ώστε να θυμίζει την περίοδο που ζούσε εκεί η μητέρα του.

«Είχαμε κάποιες συζητήσεις με τα ξαδέλφια μου για αυτό, δεν θέλαμε να το δούμε να εξαφανίζεται ή να μετατρέπεται σε κάτι άλλο από τους μελλοντικούς ιδιοκτήτες» δήλωσε ο πρίγκιπας Αλβέρτος. «Είναι ένα μεγάλο μέρος της ιστορίας της οικογένειάς μας». Το σπίτι ήταν σε άθλια κατάσταση όταν το αγόρασε, αλλά οι πρώην ιδιοκτήτες άφησαν ανέπαφη μια πόρτα ντουλάπας που ήταν μαρκαρισμένη με τα ύψη όλων των παιδιών της Γκρέις Κέλι, ανέφερε ο πρίγκιπας Αλβέρτος στην εκπομπή «Today».

Το σπίτι όπου έζησε τα παιδικά της χρόνια η Γκρέις Κέλι