27
Φεβρουαρίου
2017
- 14:06
Τελευταία τροποποίηση στις 27 Φεβρουαρίου, 2017 - 14:09
![](https://www.briefingnews.gr/sites/default/files/styles/slider__638x287_/public/field/image/rara.jpg?itok=eXbpqEjo)
Υλικά για 2-4 άτομα
- 2 φλιτζάνια λάδι
- 1 φλιτζάνι λεμόνι
- 2 κρεμμύδια
- 200 γραμμάρια ταραμάς κόκκινος
- 600 γραμμάρια πατάτες
Εκτέλεση
- Σε μια κατσαρόλα βράζετε τις πατάτες σε αλατισμένο νερό μέχρι να μαλακώσουν για περίπου 25 λεπτά.
- Στη συνέχεια ρίχνετε στο μούλτι τις πατάτες κομμένες σε κύβους, τον ταραμά, το κρεμμύδι και χτυπάτε για 2 λεπτά μέχρι να πολτοποιηθεί το μείγμα.
- Στη συνέχεια ανακατεύετε το μείγμα μέχρι να γίνει λείο.
- Προσθέτετε εναλλακτικά λίγο-λίγο λάδι και λεμόνι. Γαρνίρετε με ελιές και με καρδιά μαρουλιού ή με μαϊντανό ψιλοκομμένο.