27
Ιανουαρίου
2021
- 11:52
Τελευταία τροποποίηση στις 27 Ιανουαρίου, 2021 - 11:54

Νόστιμη συνταγή για σπιτικές τηγανίτες μπανάνας.
Υλικά
2 αυγά
1 μεγάλη ώριμη μπανάνα
Λίγη κανέλα και εκχύλισμα βανίλιας (προαιρετικά)
Μέλι για το σερβίρισμα
Εκτέλεση
Βήμα 1
Αρχικά, χτυπάτε στο μπλέντερ τα αυγά, το αλεύρι, τη μπανάνα, την κανέλα και το εκχύλισμα βανίλιας μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα σε χυλό, χωρίς να έχει σβόλους.
Βήμα 2
Βάλτε σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά ένα αντικολλητικό τηγάνι με λίγο βούτυρο μέχρι να ζεσταθεί.
Βήμα 3
Τοποθετείστε στο τηγάνι δύο κουταλιές από το χυλό και αφήστε για περίπου 3 λεπτά από κάθε πλευρά
Βήμα 4
Μόλις είναι έτοιμες οι τηγανίτες, σερβίρετε με μέλι.