20
Φεβρουαρίου
2019
- 14:43
Τελευταία τροποποίηση στις 20 Φεβρουαρίου, 2019 - 14:44
Υλικά
4 κομμάτια φέτα 6Χ6Χ1 εκ. περίπου
4 φύλλα κρούστας
λάδι για τηγάνισμα
2 κ.σ. σουσάμι καβουρδισμένο
4 κ.σ. μέλι
1 κ.σ. ξύδι
Εκτέλεση
- Κόβετε τα φύλλα κρούστας στη μέση. Βάζετε από 2 μισά φύλλα το ένα πάνω στο άλλο. Στο κέντρο τους τοποθετείτε τη φέτα. Διπλώνετε σαν φάκελο και το αφήνετε να περιμένει.
- Σε μικρό μπρίκι ρίχνετε το μέλι, το ξύδι και μια κ.σ. νερό, τα βράζετε και τα ανακατεύετε.
- Ζεσταίνετε καλά το λάδι και τηγανίζετε τα φακελάκια μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.
- Τα βγάζετε, τα βάζετε σε απορροφητικό χαρτί και στη συνέχεια στα πιάτα.
- Περιχύνετε με 1½ κ.σ. σάλτσα το καθένα και πασπαλίζετε με το σουσάμι.