Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

μελι



Μέλι και κανέλα: Αυτά είναι τα οφέλη του συνδυασμού για την υγεία μας

Οι επιστήμονες σήμερα δέχονται, επίσης, το μέλι ως «RamBan» (πολύ αποτελεσματικό) φάρμακο για όλα τα είδη ασθενειών. Το μέλι μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς παρενέργειες σε κάθε είδους ασθένειες.



Μέλι: Τα οφέλη του για την υγεία της καρδιάς

Είναι γνωστό ότι η LDL, γνωστή και ως «κακή» χοληστερόλη, προκαλεί στένωση των αρτηριών και των αιμοφόρων αγγείων που τροφοδοτούν τα ζωτικά όργανα όπως η καρδιά, ο εγκέφαλος, τα νεφρά και τα έντερα.



Μέλι - Βάλτε το στο πρόσωπό σας και δείτε την επιδερμίδα σας να λάμπει!

Αυτό θα είναι πιθανότατα το μεγάλο trend  στη φυσική περιποίηση του προσώπου μας! Πριν σου το αποκαλύψουμε θα σου δώσουμε μερικά στοιχεία: Το έχεις σίγουρα στο σπίτι σου, είναι συχνό συστατικό για τα smoothies και βάζεις λίγο από αυτό στο τσάι και το χαμομήλι σου!



Στην κουζίνα του Briefingnews: Φέτα τυλιχτή με μέλι

Υλικά

    4 κομμάτια φέτα 6Χ6Χ1 εκ. περίπου
    4 φύλλα κρούστας
    λάδι για τηγάνισμα
    2 κ.σ. σουσάμι καβουρδισμένο
    4 κ.σ. μέλι
    1 κ.σ. ξύδι

 

Εκτέλεση



Δείτε ποια μικρόβια «εξολοθρεύει» το μέλι - Οι επιστήμονες βρήκαν στοιχεία για το μέλι που κανείς δεν γνώριζε στο παρελθόν!

Οι ευεργετικές για την υγεία ιδιότητες του μελιού έχουν επιβεβαιωθεί από πληθώρα ερευνών και σύμφωνα με τους ειδικούς, όσο πιο σκούρο χρώμα έχει, τόσο πιο ισχυρό αντιοξειδωτικό είναι.



Πονόλαιμος: Λεμόνι, μέλι, ή αλκοόλ είναι η καλύτερη αντιμετώπιση;

Ποιο είναι το καλύτερο ρόφημα, για να απαλύνει τον πονόλαιμο;

 

Ρόφημα με λεμόνι, με μέλι ή/και μπαχαρικά, ή με αλκοόλ είναι η καλύτερη λύση; Και ποια είναι η επιστημονική βάση για την επιλογή μας;