26
Μαρτίου
2019
- 20:04
Τελευταία τροποποίηση στις 26 Μαρτίου, 2019 - 20:04
Συστατικά
- 600 γρ. φρέσκος ανανάς, καθαρισμένος
- 1 ώριμη μπανάνα
- 1 αγγούρι, χωρίς τη φλούδα
- 1 κ.σ. κουρκουμάς, σε σκόνη
- ½ κ.γ. πιπέρι
- 200 γρ. γάλα καρύδας
- 20 γρ. τζίντζερ, τριμμένο
- χυμό από ½ λεμόνι
Μέθοδος Εκτέλεσης
- Χτυπάμε στο πολυμηχάνημα με τα μαχαίρια τον ανανά, τη μπανάνα και το αγγούρι μέχρι να διαλυθούν εντελώς.
- Στη συνέχεια προσθέτουμε τον κουρκουμά, το πιπέρι, το γάλα καρύδας, το τζίντζερ και το λεμόνι. Χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά μεταξύ τους.
- Τοποθετούμε ένα σουρωτήρι πάνω από ένα μπολ και αδειάζουμε το μείγμα.
- Σουρώνουμε και αφαιρούμε τυχόν κομμάτια που δεν έχουν διαλυθεί.
- Σερβίρουμε σε ποτήρια.
Πηγή κειμένου:
akispetretzikis.gr