7
Ιανουαρίου
2023
- 16:23
Τελευταία τροποποίηση στις 7 Ιανουαρίου, 2023 - 16:24
![](https://www.briefingnews.gr/sites/default/files/styles/slider__638x287_/public/articlesnew/wm-patates-giachni-se-omeleta_-gastronomos-1200x630.jpg?itok=hej_Z0kY)
Υλικά
Εκτέλεση
- Για να φτιάξουμε τις πατάτες γιαχνί σε ομελέτα, ξεκινάμε χτυπώντας καλά τα αυγά σε ένα μπολ, προσθέτουμε τις πατάτες, το γιαούρτι και το τυρί και ανακατεύουμε.
- Βάζουμε ένα μεγάλο τηγάνι στη φωτιά και ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο καλά.
- Προσθέτουμε την ομελέτα και όταν αρχίζει να πήζει 2 πόντους από τα τοιχώματα -θα χρειαστούν περίπου 5 λεπτά- τη σκεπάζουμε με ένα μεγάλο καπάκι ή με ένα πιάτο, γυρίζουμε ανάποδα το τηγάνι πάνω στο πιάτο και αδειάζουμε την ομελέτα από την άψητη πλευρά μέσα στο τηγάνι, ώστε να ψηθεί για άλλα 2 λεπτά από την άλλη πλευρά.
- Τη συνοδεύουμε με πράσινη σαλάτα ή χόρτα βραστά.
πηγη gastronomos.gr