Τρίτη 04 Φεβρουαρίου 2025 -

Πατάτες γιαχνί σε ομελέτα



Υλικά

Εκτέλεση

  1. Για να φτιάξουμε τις πατάτες γιαχνί σε ομελέτα, ξεκινάμε χτυπώντας καλά τα αυγά σε ένα μπολ, προσθέτουμε τις πατάτες, το γιαούρτι και το τυρί και ανακατεύουμε.
  2. Βάζουμε ένα μεγάλο τηγάνι στη φωτιά και ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο καλά.
  3. Προσθέτουμε την ομελέτα και όταν αρχίζει να πήζει 2 πόντους από τα τοιχώματα -θα χρειαστούν περίπου 5 λεπτά- τη σκεπάζουμε με ένα μεγάλο καπάκι ή με ένα πιάτο, γυρίζουμε ανάποδα το τηγάνι πάνω στο πιάτο και αδειάζουμε την ομελέτα από την άψητη πλευρά μέσα στο τηγάνι, ώστε να ψηθεί για άλλα 2 λεπτά από την άλλη πλευρά.
  4. Τη συνοδεύουμε με πράσινη σαλάτα ή χόρτα βραστά.

πηγη gastronomos.gr