30
Αυγούστου
2022
- 19:33
Τελευταία τροποποίηση στις 30 Αυγούστου, 2022 - 19:35
Υλικά
1 πακέτο μακαρόνια
½ κιλό κιμά
½ κρεμμύδι
2 τριμμένες ντομάτες
Αλάτι, πιπέρι
1 κ.σ βασιλικό
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Σε ένα τηγάνι βάζουμε ελαιόλαδο και το μισό κρεμμύδι ψιλοκομμένο και το σοτάρουμε για λίγα λεπτά. Στη συνέχεια προσθέτουμε τον κιμά και τον μαγειρεύουμε μέχρι να πάρει χρώμα. Ρίχνουμε το χυμό ντομάτας, το βασιλικό και ανακατεύουμε καλά.
Βάζουμε το λάδι στο τηγάνι, τρίβουμε το μισό κρεμμύδι και το αφήνουμε να τσιγαριστεί. Μετά βάζουμε τον κιμά, και τον αφήνουμε να τσιγαριστεί και να πάρει χρώμα. Στη συνέχεια, ρίχνουμε το χυμό τομάτας, ανακατεύουμε και προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι και το βασιλικό. Εν τω μεταξύ βράζουμε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και όταν είναι έτοιμα σερβίρουμε με τον κιμά.
ΠΗΓΗ: jenny.gr