22
Οκτωβρίου
2017
- 15:49
Τελευταία τροποποίηση στις 22 Οκτωβρίου, 2017 - 15:49
Μια αγαπημένη συνταγή
Υλικά:
2 έτοιμες βάσεις για πίτσα ή φτιάξτε την βάση μόνοι σας από την βασική συνταγή μας
6 κουταλιές ντομάτα σάλτσα για πίτσα
400 γρ. μοτσαρέλα
1 ντομάτα κομμένη σε λεπτές φέτες
λίγα φύλλα φρέσκου βασιλικού
4 κουταλιές ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Ανάβετε τον φούρνο και τον προθερμαίνετε στους 180 0C
Τοποθετείτε τις βάσεις σε ένα ταψί.
Τις αλείφετε με το μισό ελαιόλαδο.
Απλώνετε με ένα κουτάλι τη σάλτσα ντομάτας για πίτσα
Κόβετε τη μοτσαρέλα σε φέτες και τις μοιράζετε στις δύο βάσεις
Τις περιχύνετε με το υπόλοιπο ελαιόλαδο.
Ψήνετε για 20-30 λεπτά μέχρι να ροδίσει η βάση της πίτσας.
Βγάζετε την πίτσα και ρίχνετε τον ψιλοκομμένο βασιλικό.
Η πίτσα μαργαρίτα είναι έτοιμη και λαχταριστή.