
Βάζουμε το λάδι στο τηγάνι, σοτάρουμε τα λαχανικά και ανακατεύουμε. Αφήνουμε για λίγο και βάζουμε αλάτι - πιπέρι.
Έπειτα φτιάχνουμε το χυλό.
Βάζουμε αλεύρι για κάθε χρήση, μπέικιν πάουντερ, αλάτι και νερό.
Στο τέλος προσθέτουμε και το ταχίνι.
Ανακατεύουμε όλο το μείγμα και γίνεται σαν μείγμα για κρέπες.
Προσθέτουμε στον χυλό τα λαχανικά μας και ανακατεύουμε.
Βάζουμε στο τηγάνι το μείγμα, ψήνουμε σαν κανονική ομελέτα και σερβίρουμε!
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΥΛΙΚΑ
4 κουταλιές αλεύρι για κάθε χρήση
2 κουταλιές Ταχίνι
200 ml νερό
2 κουταλιές ψιλοκομμένο κρεμμύδι
2 κουταλιές ψιλοκομμένο κολοκύθι
2 κουταλιές ψιλοκομμένη κόκκινη πιπεριά
2 κουταλιές ψιλοκομμένη πράσινη πιπεριά
κύμινο, κάρυ, κόκκινο πιπέρι, αλάτι, πιπέρι
1/2 κουταλάκι baking powder
Σησαμέλαιο για το τηγάνισμα
Λίγο μαΐντανό για το σερβίρισμα