11
Ιανουαρίου
2017
- 14:30
Τελευταία τροποποίηση στις 11 Ιανουαρίου, 2017 - 14:33
Υλικά για 4 μερίδες
- 170 γραμμάρια μαύρη σοκολάτα 65% κακάο
- 3/4 φλιτζανιού γάλα καρύδας
Εκτέλεση
- Σε μπεν μαρί λιώνετε τη σοκολάτα. Σε ξεχωριστό μπολ τοποθετείτε παγάκια και μόλις λιώσει η σοκολάτα τη βάζετε πάνω στο μπολ με τα παγάκια.
- Αφήνετε το μπολ της σοκολάτας για λίγα λεπτά πάνω στο μπολ με τα παγάκια μέχρι να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου.
- Στη συνέχεια ρίχνετε τη σοκολάτα στο κάδο του μίξερ μαζί με το γάλα καρύδας και τα χτυπάτε σε μέτρια ταχύτητα για 3 - 5 λεπτά μέχρι το μείγμα να αφρατέψει.
- Στη συνέχεια ρίχνετε τη μους στα ποτήρια και αποθηκεύετε στο ψυγείο για 2 ώρες τουλάχιστον μέχρι να σφίξει.
- Σερβίρετε αν θέλετε με τριμμένη καρύδα.