5
Οκτωβρίου
2019
- 18:45
Τελευταία τροποποίηση στις 5 Οκτωβρίου, 2019 - 18:48

Υλικά
400
γρ. μοσχάρι, κομμένο σε μικρά κυβάκια
1
κόκκινη πιπεριά, κομμένη σε κάθετες λεπτές φέτες
1
κίτρινη πιπέρια, κομμένη σε κάθετες λεπτές φέτες
1
κολοκύθι, κομμένο σε κάθετες λεπτές φέτες
70
γρ. bbq sauce
6
γρ. σόγια sauce
50
ml. κόκκινο κρασί
Ελαιόλαδο
Αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
Βάζουμε ένα βαθύ τηγάνι σε δυνατή φωτιά, ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και θωρακίζουμε καλά το μοσχάρι από όλες τις πλευρές.
Στη συνέχεια χαμηλώνουμε τη φωτιά, ρίχνουμε τις πιπεριές, το κολοκύθι και σοτάρουμε μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά.
Σβήνουμε με το κρασί και περιμένουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ.
Αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε την bbq, τη σόγια sauce, ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε ζεστή.
Πηγή: Giorgos Tsoulis