3
Σεπτεμβρίου
2016
- 14:28
Τελευταία τροποποίηση στις 3 Σεπτεμβρίου, 2016 - 14:30
Μια συνταγη που θα λατρέψετε μικροί και μεγάλοι.
Υλικά
2 φιλέτα κοτόπουλο
3 κουταλιές της σούπας τυρί κρέμα
1 μικρή κρέμα γάλακτος
1 μικρή κονσέρβα μανιτάρια
1 ποτηράκι λευκό κρασί
2 σκελίδες σκόρδο προαιρετικά
Λίγο λάδι
Λίγο κάρυ
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβουμε σε μπουκιές το κοτόπουλο, το αλατοπιπερώνουμε και το σοτάρουμε στο λάδι. Προσθέτουμε το ψιλοκομμένο σκόρδο και τα μανιτάρια. Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε άλλο ένα μικρό ποτηράκι νερό.
Αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να γίνει το κοτόπουλο και να μείνει χωρίς ζουμί. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, το κάρυ και το τυρί κρέμα και ανακατεύουμε διαρκώς μέχρι να δέσει η σάλτσα μας.
Πηγή κειμένου:
govastileto