Υλικά
Μισό κιλό μοσχάρι
1 πακέτο χοντρά μακαρόνια
1 συσκευασία χυμό ντομάτας
3 σκελίδες σκόρδο
4 κ. σούπας ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 καρότα
1 κ.σ. πελτέ
Αλάτι, πιπέρι
1 φλ. λευκό κρασί
Λίγο νερό ζεστό
Εκτέλεση
Ψιλοκόβουμε τα σκόρδα, τα βάζουμε μέσα στο κρέας και αλατοπιπερώνουμε. Τοποθετούμε το κρέας σε μια κατσαρόλα με λίγο λάδι και το ροδίζουμε καλά για λίγα λεπτά. Ύστερα το τοποθετούμε σε μια πιατέλα. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και ρίχνουμε το κρεμμύδι, τα καρότα και τον πελτέ.
Σβήνουμε με κρασί και αφήνουμε μέχρι να εξατμιστεί. Βάζουμε το κρέας ξανά στην κατσαρόλα και προσθέτουμε το χυμό ντομάτας. Αφήνουμε να πάρει μια βράση και χαμηλώνουμε τη φωτιά ενώ προσθέτουμε λίγο νερό. Σκεπάζουμε και σιγοβράζουμε μέχρι να μαλακώσει το κρέας. Αλατοπιπερώνουμε προς το τέλος του βρασμού. Σερβίρουμε με μακαρόνια χοντρά.