8
Φεβρουαρίου
2020
- 16:22
Τελευταία τροποποίηση στις 8 Φεβρουαρίου, 2020 - 16:22

Συστατικά
Για τη ζύμη
- 450 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 70 γρ. αλεύρι ολικής
- 300 γρ. γάλα φρέσκο 3,5% λιπαρά σε θερμοκρασία δωματίου
- 60 γρ. βούτυρο λιωμένο
- 1 φακελάκι μαγιά ξερή
- 20 γρ. ζάχαρη
- 10 γρ. αλάτι
- λίγο σιμιγδάλι ψιλό για το άνοιγμα της ζύμης
Για τη σάλτσα
- 90 γρ. κέτσαπ
- 20 γρ. μουστάρδα απαλή
- 20 γρ. πάστα ελιάς
- 50 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
- πιπέρι
- ρίγανη ξερή
Για τη γέμιση
- 200 γρ. φέτες καπνιστής γαλοπούλας
- 1 πράσινη πιπεριά
- 400 γρ. τυρί γκούντα τριμμένο
1 ώρα
Χρόνος Εκτέλεσης