Παρασκευή 03 Μαΐου 2024 -

λόγοι



Ποιοι είναι οι πραγματικοί λόγοι πίσω από την κούραση και την υπνηλία

Η υπνηλία είναι μεγαλύτερο πρόβλημα απ’ ό,τι φανταζόμαστε, και οι επιπτώσεις της μπορούν να είναι σοβαρές. Για παράδειγμα, μπορεί να σας πάρει για λίγο ο ύπνος στο αυτοκίνητο, όσο περιμένετε να ανάψει το φανάρι. Επιπλέον, η έλλειψη ύπνου έχει συνδεθεί με προβλήματα υγείας όπως η ανεβασμένη πίεση, οι καρδιοπάθειες, ο διαβήτης και η παχυσαρκία.



4 αιτίες για την φαγούρα στο κεφάλι σας και πως να το αντιμετωπίσετε

Αν νιώθετε συνεχώς την ανάγκη να ξύσετε το κεφάλι σας, λόγω φαγούρας στο τριχωτό της κεφαλής, τότε είναι πιθανό να μην έχετε απλά πιτυρίδα.

 



15 λόγοι που το τρέξιμο πρέπει να μπει στη ζωή σου

Ο καθένας τρέχει για διαφορετικό λόγο. Άλλος γιατί θέλει να αδυνατίσει. Άλλος γιατί θέλει να έχει καλύτερη υγεία. Λόγοι υπάρχουν πολλοί, όπως άλλωστε και ανάγκες.

Το σίγουρο είναι ότι το τρέξιμο, δεδομένα προσφέρει λύσεις και διεξόδους και δεν υπάρχει περίπτωση κάποιος να μην βρει ένα λόγο για να το κάνει.



Η παραίτηση του Γκλέτσου "Είναι μία πράξη διαμαρτυρίας"

Αλλαγές έχουν δρομολογηθεί στο Δήμο Στυλίδας, μετά τη παραίτηση του Απόστολου Γκλέτσου από τη θέση του Δημάρχου ως απάντηση στην ψήφιση της «Συμφωνίας των Πρεσπών» από την Ελληνική Βουλή.



Εταιρεία ΘΕΣγάλα: Γιατι υποβάλαμε αίτηση πτώχευσης

Την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου, σε ανακοίνωση τονίζεται πως ο Συνεταιρισμός μετά από απόφαση της Γενικής Συνέλευσης προχώρησε στη χρήση των ευεργετικών διατάξεων του άρθρου 106Α του Νόμου 3588/2007.



Τριχόπτωση: 16 λόγοι που κάνουν τα μαλλιά σας να πέφτουν

Καθημερινά χάνουμε 50-100 τρίχες στο πλαίσιο της φυσιολογικής τριχόπτωσης, η οποία οφείλεται στην ανακύκλωση της τρίχας.

Υπάρχει όμως και η τριχόπτωση στην οποία πέφτουν περισσότερες από 100 τρίχες ημερησίως και από αυτές κάποιες δεν επανεμφανίζονται.