Παρασκευή 03 Μαΐου 2024 -

Βρετανία: Ο βασιλιάς Κάρολος επιστρέφει στο κτήμα του Σάντριγχαμ μετά τη χθεσινή θεραπεία για τον καρκίνο



Σύμφωνα με την Daily Mail ο βασιλιάς Κάρολος επέστρεψε στο σπίτι του στο κτήμα του Σάντριγχαμ μετά τη χθεσινή θεραπεία για τον καρκίνο στο Λονδίνο. 

Χθες ο 75χρονος μονάρχης του Ηνωμένου Βασιλείου απαθανατίστηκε από τους φωτογράφους να οδεύει προς το νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε μια ακόμα θεραπεία για τον καρκίνο.

Ο Κάρολος είχε φτάσει λίγο νωρίτερα με το ελικόπτερό του στο Clarendon House αφού πέρασε μια εβδομάδα στο Νόρφολκ μετά την ανακοίνωση σοκ που έκανε τον γύρο του κόσμου.

Τον Κάρολο συνόδευε η σύζυγός του, Βασίλισσα Καμίλα. Το περασμένο Σάββατο ο βασιλείας έσπασε τη σιωπή του για πρώτη φορά καθώς έστειλε τις ειλικρινείς του ευχαριστίες για τα μηνύματα υποστήριξης και είπε ότι «ενθουσιάστηκε» όταν άκουσε ότι η εμπειρία του εμπνέει άλλους συμπολίτες του για να κάνουν εξετάσεις.

Ο Κάρολος ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα ότι αναβάλλει όλες τις δημόσιες υποχρεώσεις του γιατί θα χρειαστεί να υποβληθεί σε θεραπεία για καρκίνο, τον οποίο βρήκαν οι γιατροί ενώ νοσηλευόταν για τον καλοήθη διευρυμένο προστάτη του.

Η Καμίλα από την πλευρά της έκανε γνωστό ότι ο σύζυγός της τα πηγαίνει «εξαιρετικά καλά δεδομένων των συνθηκών».

Πρόσθεσε δε ότι ο βασιλιάς, ο οποίος υποβλήθηκε στην πρώτη του θεραπεία για τον καρκίνο την περασμένη εβδομάδα, είχε «συγκινηθεί πολύ» από όλα τα μηνύματα υποστήριξης που έλαβε από το κοινό.