Κυριακή 06 Οκτωβρίου 2024 -

Τζέιμι Φοξ: Για τρίτη εβδομάδα στο νοσοκομείο ο ηθοποιός- «Προσευχηθείτε για εκείνον»


Tρεις εβδομάδες έχουν περάσει και ο αγαπημένος στο κοινό ηθοποιός Τζέιμι Φοξ παραμένει στο νοσοκομείο.
Εως και αυτή τη στιγμή δεν έχουν δοθεί περαιτέρω πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του ηθοποιού.
«Προσευχηθείτε για εκείνον» είναι η έκκληση που απευθύνει φίλος της οικογένειας στα αμερικανικά ΜΜΕ.
Μάλιστα πληροφορίες που φέρει στο φως της δημοσιότητας το ΤΜΖ, αναφέρουν πως ο ηθοποιός δεν θα συμμετάσχει στη νέα σεζόν του  «Beat Shazam», που εως τωρα είχε τον ρόλο του παρουσιαστή, λόγω της κατάστασης της υγείας του, ενώ στο πρόγραμμα δεν θα λάβει μέρος ούτε η κόρη του, η οποία υπήρξε η DJ του σόου. Τονίζοντας το δημοσίευμα, πως επιθυμεί να μείνει στο πλευρό του πατέρα της.
Αξίζει να σημειωθεί πως τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή η κόρη του, από την πρώτη στιγμή, μέσα από μια ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης τονίζοντας πως: «Θέλαμε να μοιραστούμε ότι, ο πατέρας μου, Τζέιμι Φοξ, αντιμετώπισε μια ιατρική επιπλοκή την Τρίτη. Ευτυχώς, της ταχεία αντιμετώπισης και της μεγάλης φροντίδας, βρίσκεται ήδη στο δρόμο της ανάρρωσης. Γνωρίζουμε πόσο αγαπητός είναι και εκτιμούμε τις προσευχές σας. Η οικογένεια ζητάει την προστασία της ιδιωτικής ζωής κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου».
 
Nα σας υπενθυμίσουμε πως, ο ηθοποιός το τελευταίο χρονικό διάστημα βρισκόταν στην Ατλάντα της Τζόρτζια για τα γυρίσματα της ταινίας Back In Action στην οποία πρωταγωνιστούν οι Κάμερον Ντίαζ και Γκλέν Γκλόουζ.