Σάββατο 04 Μαΐου 2024 -

Θα είναι η Ιβάνκα η νέα Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ; Απάντησε η ίδια!



Δε θα αναλάβει το ρόλο της «Πρώτης Κυρίας» των ΗΠΑ η Ιβάνκα Τραμπ. Η αγαπημένη κόρη του Τραμπ όχι μόνο δίνει στιλιστικά μαθήματα στους Αμερικανούς αλλά τους ξεκαθαρίζει και ποια θα είναι η θέση της. 

Σε αποκλειστική της συνέντευξη τους στο δίκτυο ABC News, η πανέμορφη κόρη του 45ου προέδρου των ΗΠΑ διέψευσε τις φήμες που κυκλοφορούσαν έντονα ότι θα ...αντικαταστήσει την τρίτη σύζυγο του Τραμπ, Μελάνια, η οποία  θα παραμείνει στη Νέα Υόρκη μέχρι να τελειώσει τη φετινή σχολική χρονιά ο δεκάχρονος γιος της.  

Η μεγαλύτερη κόρη του νέου Αμερικανού προέδρου τράβηξε πάντως όλα τα βλέμματα με το εντυπωσιακό της σύνολο χτες στην Ουάσινγκτον. Φορούσε ένα πράσινο φόρεμα με ένα αέρινο παλτό ιδίου χρώματος. 

Οι στιλίστες έσπευσαν να επισημάνουν πως, η Ιβάνκα επένδυσε σε δύο τάσεις της μόδας για το 2017: τη μονοχρωμία και το πράσινο χρώμα. 

Αν και η Ιβάνκα έχει τον αέρα της Πρώτης Κυρίας, έσπευσε να δηλώσει πως δεν πρόκειται να αναλάβει το ρόλο της Πρώτης Κυρίας.

«Οι εικασίες αυτές είναι μία ανάρμοστη παρατήρηση», είπε η Ιβάνκα και επεσήμανε: «Υπάρχει μόνο μία "Πρώτη Κυρία" , η οποία θα κάνει αξιοθαύμαστα πράγματα». 

Η κόρη του Τραμπ δήλωσε επίσης στην συνέντευξη στην εκπομπή του ABC News 20/20, ότι εξακολουθεί να είναι φίλη με την Τσέλσι Κλίντον, τη  μονάκριβη κόρη του πρώην προεδρικού ζεύγους των ΗΠΑ.