![](https://www.briefingnews.gr/sites/default/files/styles/slider__638x287_/public/articles/xristos.jpg?itok=5DTSKJhy)
Ο 33χρονος Χρίστος Χρίστου πατέρας τριών παιδιών βρέθηκε τα ξημερώματα δίχως τις αισθήσεις του στον διάδρομο της οικίας του από την σύζυγό του.
Ο άτυχος ένστολος που υπηρετούσε στην Τροχαία Λευκωσίας διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, ωστόσο μία ώρα αργότερα ανακοινώθηκε ο θάνατός του.
Η νεκροτομή επί της σορού θα διενεργηθεί σήμερα Τρίτη, προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου του.
Το τελευταίο αντίο θα πουν συνάδελφοι, φίλοι και η οικογένεια του άτυχου Χρίστου Χρίστουτην Τετάρτη 17/05/2017 και ώρα 16:00 στον ιερό ναό Χρυσοσώτηρος, στο Πέρα Χωριό Νήσου.
Σε ανακοίνωση της Αστυνομία αναφέρει πως «η οικογένεια της Αστυνομίας Κύπρου έχασε την Τρίτη 16/05/2017, ένα άξιο τέκνο της, τον Αστυφύλακα 935, Χρίστο Χρίστου, ο οποίος υπηρετούσε στην Τροχαία Λευκωσίας.
Η ηγεσία και τα μέλη της Αστυνομίας, εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος. Η στήριξη προς τη σύζυγο και τρία ανήλικα παιδιά είναι δεδομένη».