Σάββατο 04 Μαΐου 2024 -

Συγκλονίζει το μήνυμα της 16χρονης στον πατριό της λίγο πριν αυτοκτονήσει



Η Georgia Walsh ήταν 16 ετών όταν έβαλε τέλος στη ζωή της πέρυσι. «Να σαπίσεις στην κόλαση» ήταν το μήνυμα που άφησε στον 36χρονο πατριό της Brett Connell. Υποστήριζε ότι την κακοποιούσε σεξουαλικά όταν ήταν 13 – 14 ετών.

Είπε στην αστυνομία πως αισθανόταν «χαμένη και φοβισμένη» και πίστευε ότι έπρεπε να κρατήσει τη σιωπή της για ό,τι συνέβαινε. Στην έναρξη της δίκης του Connell ο εισαγγελέας ανέφερε ότι ήταν στις 8 Φεβρουαρίου του 2017 που η Georgia κατήγγειλε τον πατριό της.

Το εμπιστεύτηκε στη μητέρα της Jennifer και ανακρίθηκε από την αστυνομία μετά από 6 μέρες. Ήταν στις 17 Μαρτίου του 2017, λίγο αφότου απελευθερώθηκε με εγγύηση ο Connell που η ανήλικη έβαλε τέλος στη ζωή της.

«Άφησε ένα σημείωμα που αναφερόταν στο στρες από την τρέχουσα κατάσταση. Εξηγούσε ότι δεν μπορούσε να το διαχειριστεί. Ήθελε να σιγουρευτεί πως αυτό το κάθαρμα θα σαπίσει στη φυλακή για αυτό που έκανε» ανέφερε ο εισαγγελέας.

Η βιντεοσκοπημένη καταγγελία της προβλήθηκε στο δικαστήριο όπου ο Connell αρνήθηκε τις κατηγορίες. Η Georgia περιέγραψε ότι ο πατριός της ξεκίνησε να την κακοποιεί σεξουαλικά όταν ήταν 13 με 14 ετών.