Τρίτη 16 Απριλίου 2024 -

μήνυμα



Μήνυμα Ζελένσκι στους ηγέτες της Ευρώπης: «Βοηθήστε τον εαυτό σας, βοηθώντας εμάς»

«Όλοι είμαστε οι στόχοι της Ρωσίας… βοηθήστε τον εαυτό σας, βοηθώντας εμάς», τόνισε μεταξύ άλλων σε νέο μήνυμά του που έστειλε μέσω βιντεοσύνδεσης, ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντιμίρ Ζελένσκι στους ηγέτες της Ευρώπης.



Νέο μήνυμα 112 για τη φωτιά στην Αττική: «Αν βρίσκεστε σε Λίμνη Μαραθώνα και Καλέντζι εκκενώστε προς Γραμματικό»

Μαίνεται ανεξέλεγκτη η φωτιά στη βόρεια Αττική και διαρκώς επεκτείνεται προς νέες περιοχές.

Μόλις πριν λίγα λεπτά εστάλη μήνυμα 112 έτσι ώστε όσοι βρίσκονται στη Λίμνη Μαραθώνα και στο Καλέντζι να εκκενώσουν προς Γραμματικό.



Συγκινεί η Βασίλισσα Ελισάβετ με το Χριστουγενιάτικο μήνυμα

Το μοναδικό πράγμα που πολλοί άνθρωποι θέλουν για τα φετινά Χριστούγεννα είναι μια απλή αγκαλιά, είπε η βασίλισσα Ελισάβετ στο ετήσιο μήνυμά της προς τους Βρετανούς, επισημαίνοντας πόσο δύσκολη είναι η περίοδος αυτή για εκείνους που έχασαν αγαπημένα τους πρόσωπα από την πανδημία ή χωρίστηκαν από τις οικογένειές τους λόγω των μέτρων για την αντιμετώπιση της Covid-19.



Συγκινεί η ανάρτηση της συζύγου του Κωνσταντίνου Αγγελίδη

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης τα ξημερώματα της Κυριακής (24/12/2017) κατά τη διάρκεια που επέστρεφε στο σπίτι του, είχε ένα σοβαρό τροχαίο με τη μηχανή και από τότε δίνει τη δική του μάχη.



Έρρικα Πρεζεράκου: Το μήνυμά της σχεδόν 5 μήνες μετά το ατύχημα

Η αγαπημένη αθλήτρια Έρρικκα Πρεζεράκου,  5 μήνες μετά το ατύχημα που είχε με σκάφος, ανέβασε στα social media  μια φωτογραφία στέλνοντας το δικό της Χριστουγεννιάτικο μήνυμα!



Το μήνυμα Χαρδαλιά για τα Χριστούγεννα

Με ένα συγκινητικό βίντεο, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς εύχεται στους πολίτες για τα Χριστούγεννα.