Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Περιμένει παιδί η Μέγκαν Μαρκλ; Η μητέρα της μπορεί να «πρόδωσε» την εγκυμοσύνη της!



Με ένα μίντι αμάνικο γαλάζιο ριχτό φόρεμα εμφανίστηκε την περασμένη Τρίτη σε εκδήλωση στο πλευρό του πρίγκιπα Χάρι η Μέγκαν Μαρκλ και το Twitter πήρε φωτιά με τους χρήστες να επιμένουν πως η νέα δούκισσα του Σάσεξ είναι έγκυος.

 

Δεν είναι η πρώτη φορά που δημοσιεύματα αναφέρονται σε πιθανή εγκυμοσύνη της όμορφης Μέγκαν αλλά είναι η πρώτη φορά που γίνεται παράλληλα γνωστό πως η μητέρα της παρακολουθεί μαθήματα μπέιμπι σίτινγκ!

Το τελευταία διάστημα η πεθερά του πρίγκιπα Χάρι, η οποία ετοιμάζεται να μετακομίσει στο Λονδίνο για να βρίσκεται κοντά στην κόρη της, Μέγκαν Μαρκλ,παρακολουθεί μαθήματα φροντίδας νεογνών, σύμφωνα με δημοσιεύματα στον αμερικανικό αλλά και στον βρετανικό Τύπο. Η 62χρονη δασκάλα της γιόγκα Ντόρια Ράγκλαντ είναι πολύ δεμένη με την κόρη της και σύμφωνα με πηγές κοντά στη δούκισσα του Σάσεξ, η Ντόρια λατρεύει το Λονδίνο και πρόκειται να εγκαταλείψει τις ΗΠΑ για να μετακομίσει στο παλάτι.

 

Μερικές ημέρες πριν από τον λαμπερό γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, που έγινε τον Μάιο στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο του Ουίνδσορ, η Τζίνα Νέλθορπ Κάουν, φίλη της Μέγκαν και πρώην μάνατζέρ της, αποκάλυψε πως η Αμερικανίδα, πρώην ηθοποιός, της είχε αναφέρει πως «οπωσδήποτε θέλει να αποκτήσει παιδιά και ανυπομονεί να γίνει μητέρα».

Η μητέρα της Μέγκαν ήδη από τον Μάιο εγκατέλειψε την δουλειά της ως δασκάλα γιόγκα σε κλινική του Λος Άντζελες και τώρα, παίρνει μαθήματα φροντίδας νεογνών από δύο έμπειρα άτομα σε αυτόν τον τομέα, που εργάζονται σε γνωστή κλινική για νέους γονείς στο Λος Άντζελες, ώστε να είναι έτοιμη να βοηθήσει την κόρη της, όταν εκείνη θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Τα μαθήματα γίνονται στην κατοικία της πεθεράς του πρίγκιπα Χάρι για να μην δοθεί δημοσιότητα στο θέμα και η Ντόρια Ράγκλαντ εκπαιδεύεται στις πρώτες βοήθειες για ένα νεογνό, λαμβάνει συμβουλές για τον μητρικό θηλασμό και μαθαίνει πώς να βοηθήσει τη νέα μητέρα να επανέλθει μετά τον τοκετό.

 

«Η Μέγκαν θέλει να αποφύγει να προσλάβει προσωπικό όταν έλθει στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Η σκέψη να μετακομίσει η μητέρα της μαζί τους και να έχει τον ρόλο της μπέιμπι σίτερ θα είναι η καλύτερη δυνατή λύση. Ακόμα περισσότερο επειδή αυτό είναι κάτι που η Ντόρια πάντα ήθελε. Επίσης, αυτή είναι εδική στην προγεννητική γιόγκα», δήλωσε στη Daily Star πηγή που γνωρίζει την πεθερά του πρίγκιπα Χάρι. Πάντως, η ίδια πηγή τόνισε πως οι φήμες για πιθανή εγκυμοσύνη της Μέγκαν δεν ισχύουν και ανέφερε πως η Μέγκαν και ο πρίγκιπας Χάρι αυτή την περίοδο είναι αφοσιωμένοι στις δημόσιες υποχρεώσεις τους.

Η Ντόρια Ράγκλαντ είναι το μόνο άτομο από την οικογένεια της 37χρονης Μέγκαν που παραβρέθηκε στον βασιλικό γάμο και βρίσκεται πάντα στο πλευρό της πρώην πρωταγωνίστριας του νομικού δράματος Suits, μάλιστα, λέγεται πως έχει αναλάβει να μιλήσει στον πρώην σύζυγό της και πατέρα της Μέγκαν, Τόμας Μάρκλ, ώστε ο τελευταίος να σταματήσει να δίνει στα βρετανικά μέσα «εμπρηστικές» συνεντεύξεις που φέρνουν σε δύσκολη θέση την δούκισσα του Σάσεξ και το παλάτι.

meghan-markle