Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Ο ταξιτζής ήταν μεθυσμένος και αναγκάστηκε να οδηγήσει ... ο πελάτης (φωτογραφίές)



Ο Surya Oruganti ήθελε να φύγει με ταξί από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Μπανγκαλόρ, παρατήρησε όμως πως ο οδηγός δεν ήταν ο ίδιος με τη φωτογραφία στην εφαρμογή.

Το αμάξι ήταν ωστόσο αυτό, μπήκε λοιπόν μέσα και ξεκίνησαν. Δεν θα του έπαιρνε φυσικά πολύ να καταλάβει πως ο ταξιτζής ήταν «σκνίπα» και δεν θα το διακινδύνευε άλλο.

Απαίτησε να σταματήσει στην άκρη και κατόπιν άλλαξαν θέσεις, με τον οδηγό να πλαγιάζει στο πίσω κάθισμα, καθώς δεν μπορούσε να κρατήσει τα μάτια του ανοιχτά!

Σε μήνυμά του στην υποστήριξη πελατών της Uber στο Twitter, ο Surya έγραψε: «Η διαδρομή από το αεροδρόμιο της Μπανγκαλόρ δεν ήταν αυτό που περίμενα. Ο οδηγός ήταν μεθυσμένος και κοιμόταν. Έπρεπε να σταματήσω το αμάξι και να οδηγήσω εγώ ως το σπίτι».

Η Uber δεν του απάντησε μάλιστα στις επόμενες 20 ώρες.

Όταν το έκανε, τον μάλωσε κιόλας, λέγοντας πως «δεν έπρεπε να οδηγήσεις το ταξί, γιατί αυτό είναι θέμα ασφαλείας»! Κατόπιν εκπρόσωπός της απολογήθηκε μιλώντας σε ινδική ιστοσελίδα: «Ήταν ένα άσχημο περιστατικό», είπε, προσθέτοντας πως ο οδηγός είναι παρελθόν από τον στόλο της.

Oruganti's complaint to Uber Support on Twitter. He said an Uber representative later called him and warned him that he should not have driven the taxi himself for safety reasons

The Uber support team did not respond for 20 hours, a representative told local media that the driver's profile had been taken down and that the company was investigating the incident