Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο είναι πιο κοντά από ποτέ στον γάμο



Μετά τον γάμο του Τζορτζ Κλούνεϊ, ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο είχε μείνει ο μόνος διάσημος εργένης, που επέμενε σθεναρά να εγκαταλείψει την ελευθερία του. Και δεν είναι λίγοι εκείνοι, που μέχρι και σήμερα, είναι πεπεισμένοι ότι ο ηθοποιός δεν πρόκειται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Άλλωστε, από τη ζωή του πέρασε όλο το διεθνές μόντελινγκ και κανένα από τα πανέμορφα μοντέλα δεν κατάφερε να του βάλει το γαμπριάτικο κοστούμι. Με εξαίρεση την Ζιζέλ, με την οποία στα μέσα της δεκαετίας του 2000, έφτασαν πολύ κοντά στο γάμο, αλλά ο Λεονάρντο το ξανασκέφτηκε και αποφάνθηκε ότι είναι πολύ μικρός για να παντρευτεί. Και ότι ήθελε να ζήσει τη ζωή του.

Και τη ζει μέχρι και σήμερα, έχοντας στο πλευρό του τους τελευταίους 8 μήνες, το εντυπωσιακό μοντέλο Camila Morrone. Και να που αμερικανικά δημοσιεύματα υποστηρίζουν τις τελευταίες ημέρες ότι η 21χρονη σύντροφός του μάλλον θα καταφέρει αυτό που δεν κατάφεραν η Ζιζέλ, η Μπαρ Ραφαέλι και η Μπλέικ Λάιβλι… να του βάλει το γαμπριάτικο κοστούμι!

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο 43χρονος ηθοποιός σκέφτεται πολύ σοβαρά να παντρευτεί την αγαπημένη του (το γεγονός ότι τους χωρίζουν αρκετά χρόνια, δεν δείχνει να τον πτοεί) και ότι είναι σε μία φάση, που θέλει να γίνει πατέρας! Μάλιστα, σύμφωνα με το περιοδικό US Weekly, ο Ντι Κάπριο είναι πολύ ερωτευμένος με το νεαρό μοντέλο από την Αργεντινή κι έτσι δεν έχει νιώσει για καμία άλλη γυναίκα, από τις τόσες πολλές, που πέρασαν από τη ζωή του.

Πηγή από το περιβάλλον του αποκαλύπτει στο περιοδικό, ότι ο Λεονάρντο ετοιμάζεται να της κάνει πρόταση γάμου. Και μπορεί να είναι μαζί, μόλις 8 μήνες, όμως, βλέπει πολύ σοβαρά τη σχέση τους. Για την ιστορία, η 38χρονη μητέρα της Camila είναι η σύντροφος του Αλ Πατσίνο. Ο διάσημος ηθοποιός είναι φίλος με τον Ντι Κάπριο και ο πιο φανατικός εργένης του Χόλιγουντ, αφού στα 77 του χρόνια δεν έχει παντρευτεί ποτέ, αν κι έχει αποκτήσει τρία παιδιά.