Παρασκευή 31 Μαΐου 2024 -

Ο «Bodyguard» της Γουίτνεϊ Χιούστον αποκαλύπτει: Ήθελα να την προστατέψω και με απέλυσαν



Στις 11 Φεβρουαρίου του 2012 σίγησε για πάντα η φωνή της μεγάλης Αμερικανίδας τραγουδίστριας και ηθοποιού Γουίτνεϊ Χιούστον.

Όλοι θυμούνται τον Κέβιν Κόστνερ να υποδύεται  τον σωματοφύλακα της τραγουδίστριας στην κινηματογραφική επιτυχία του 1992 «The Bodyguard», λίγοι όμως γνωρίζουν ότι ο 64χρονος σήμερα, πρώην αστυνομικός, Ντέιβιντ Ρόμπερτς, σωματοφύλακας επί επτά χρόνια της Χιούστον, ήταν αυτός που ενέπνευσε την ταινία.

Σε συνέντευξή του στο Radio Times ο Ρόμπερτς αποκάλυψε ότι ο ίδιος, μετά από συμβουλή των γιατρών της τραγουδίστριας, συνέταξε μία έκθεση για τον εθισμό της στα ναρκωτικά και στις καταχρήσεις και την παρέδωσε στους ανθρώπους που ήταν υπεύθυνοι για την εξέλιξη της καριέρας της.

Όμως, σύμφωνα πάντα με τον πρώην σωματοφύλακα, οι δικηγόροι της μεγάλης τραγουδίστριας τον κάλεσαν και του ανακοίνωσαν την απόλυσή του. Ο Ρόμπερτς, που έδωσε την επίμαχη συνέντευξη, με αφορμή την προβολή ενός νέου ντοκιμαντέρ για την ζωή της Γουίτνεϊ Χιούστον, υποστήριξε πως πιστεύει ότι, αν είχε εισακουστεί, ίσως η τραγουδίστρια να βρισκόταν τώρα στη ζωή.

«Υπήρχαν πολλοί άνθρωποι που είχαν επίγνωση του αναπόφευκτου αποτελέσματος του τι θα συμβεί, αν δεν αναλάβουν δράση και, όπως γνωρίζουμε, δεν έκαναν καμία ενέργεια. Και το αποτέλεσμα ήταν θανατηφόρο», δήλωσε ο σωματοφύλακας της Χιούστον. Ο ίδιος, μίλησε και για τον πρώην σύζυγο της μεγάλης σταρ, τον μουσικό Μπόμπι Μπράουν, τον οποίο χαρακτήρισε «βάρος» για εκείνη.

«Αυτός ο άνδρας δεν μπορούσε να φτάσει στο επίπεδο της, οπότε κατέβηκε εκείνη στο δικό του», ανέφερε ο Ρόμπερτς, που αναμένεται να εμφανιστεί στο ντοκιμαντέρ για την ζωή της αξέχαστης Γουίτνεϊ Χιούστον.