Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024 -

Δεύτερο πυρηνικό εργοστάσιο βομβάρδισαν οι Ουκρανοί



Οι Ουκρανοί συνεχίζούν να προκαλούν παγκόσμια ανησυχία, μετά και τον βομβαρδισμό δεύτερου πυρηνικού εργοστασίου στο Κουρσκ, που βρίσκεται υπό ρωσικό έλεγχο.

Οι ρωσικές δυνάμεις έφεραν στο φως βίντεο όπου φαίνονται βλήματα του ουκρανικού Πυροβολικού να πλήττουν τον πυρηνικό σταθμό!

Ρωσικές πηγές αναφέρουν ότι υπήρξαν πλήγματα και από ουκρανικά drones.

Σημειώνεται ότι είχε ξεσπάσει φωτιά στον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια, στην Ουκρανία, κοντά στους πύργους ψύξης και η ρωσική διοίκησή είχε ανακοινώσει ότι βρίσκονταν σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση για την κατάσβεσή της.

Είχε ξεκαθαρίσει πάντως ότι η φωτιά δεν επηρέασε καθόλου το εργοστάσιο και δεν είχε καμία επίπτωση στην ασφάλεια του σταθμού.

Η απελπισία των Ουκρανών (ή μήπως των Δυτικών που κρύβονται από πίσω τους), λόγω των συνεχόμενων ηττών στο σύνολο του μετώπου μπορεί να φέρει τον πυρηνικό όλεθρο!

Σημειώνεται ότι από την ουκρανική επίθεση στην ρωσική περιφέρεια του Κουρσκ δεν προήλθε καμία ευνοϊκή για το Κίεβο αλλαγή στο τακτικό πεδίο της μάχης.

Και ούτε οι Ρώσοι απέσυραν μονάδες από την πρώτη γραμμή του μετώπου για να ενισχύσουν τις δυνάμεις τους στο Κουρσκ (διαθέτουν πολλές εφεδρείες για το σκοπό αυτό).

Φυσικά εάν οι Ουκρανοί πετύχαιναν το σκοπό τους αυτή η ενέργεια θα έφερνε την πυρηνική καταστροφή στην Ευρώπη και όχι μόνο στη νότια Ρωσία και την Ουκρανία.

Στην πραγματικότητα οι σχεδιαστές αυτού του πολέμου πέρα από τον Ατλαντικό αυτό θα το ήθελαν θεωρώντας ότι οι Ρώσοι δεν θα τους χτυπούσαν με πυρηνικά και τους ίδιους.

 

 

Αυτή τη στιγμή οι Ουκρανοί θέλουν να δημιουργήσουν ένα πυρηνικό ατύχημα του τύπου, «αποθανέτω η ψυχή μου μετά των αλλοφύλων» όπως δηλαδή είχε συμβεί στο Κούγκι.

Μόνο που Κούγκι θα γίνει ολόκληρος ο πλανήτης καθώς η Ρωσία δεν θα περιοριστεί στο να χτυπήσει μόνο την Ευρώπη αλλά θα δώσει εντολή για πυρηνική κονιορτοποίηση της Ανατολικής και της Δυτικής Ακτής των ΗΠΑ.

Κάποιος εύλογα θα αναρωτηθεί αν το γνωρίζουν αυτό οι σχεδιαστές.

Το γνωρίζουν, ωστόσο αυτή τη στιγμή η τάση τους είναι να συμβεί ακόμα και ένας πυρηνικός πόλεμος προκειμένου να διατηρήσουν οι ΗΠΑ μία κάποια παγκόσμια ηγεμονία.

Να κυβερνηθούν έστω τα υπολείμματα του κόσμου που θα προκύψει μέσα από τις ραδιενεργές στάχτες.