Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

21χρονη περνάει τις τελευταίες στιγμές με τον νεογέννητο γιό της πριν τον δώσει στη θετή του μητέρα



Η Hannah Mongie ήταν 18 ετών όταν έμεινε έγκυος. Είχε συζητήσει με τον σύντροφό της Kaden Whitney το ενδεχόμενο της υιοθεσίας. Όταν ο Kaden πέθανε ξαφνικά στον ύπνο του δύο μήνες αργότερα, η Hannah έδινε μάχη μέσα της με την ιδέα της υιοθεσίας.

«Δεν μπορούσα να σκεφτώ. Από τη στιγμή που ο μπαμπάς σου πέθανε δυσκολευόμουν πάρα πολύ να σε δώσω σε μια άλλη οικογένεια. Ήσουν το τελευταίο μου κομμάτι από τον Kaden.

Αλλά μια μέρα ξύπνησα και απλά ήξερα ότι πρέπει να είσαι με μια άλλη οικογένεια» εξηγεί η Hannah.
Αποφάσισε να προχωρήσει με την υιοθεσία όταν γνώρισε την Emily Marsh και τον Brad σε ένα site για υιοθεσίες. Της ερωτεύτηκε αμέσως. Μετά τη γέννηση του γιου της Taggart πέρασε 48 ώρες μαζί του πριν τον παραδώσει στους νέους του θετούς γονείς.
Η Hannah είχε γνωρίσει τον Kaden μέσω αλληλογραφίας και μετά από 4 μήνες που έγραφαν ο ένας στον άλλο αποφάσισαν να συναντηθούν. Δεν άργησαν να γίνουν ζευγάρι.

Στους πρώτους δύο μήνες της σχέσης τους έμεινε έγκυος και συζήτησαν για τις επιλογές τους. «Ήταν πολύ νωρίς στη σχέση για να κάνουμε οτιδήποτε όπως να παντρευτούμε».
Η ιδέα ωστόσο του να δώσει το μωρό που αγαπούσε τόσο πολύ και να μην το δει ποτέ ξανά ήταν πολύ επίπονη για τη Hannah. Έτσι αποφάσισαν να σκεφτούν την ιδέα μιας ανοιχτής υιοθεσίας όπου θα μπορούσαν να είναι μέρος της ζωής του.


«Και οι δύο αισθανθήκαμε αυτή την τεράστια ανακούφιση. Αυτό ήταν που έπρεπε να κάνουμε». Αποφάσισε να κάνει ένα βίντεο για τον Tagg ώστε να μπορέσει να το δει όταν μεγαλώσει και να καταλάβει γιατί τον έδωσε για υιοθεσία.

 

Το μήνυμα στον γιο της
Στο βίντεο εξηγεί στον γιο της πως ο πατέρας του
 ήταν ενθουσιασμένος για την εγκυμοσύνη. «Σε αγαπούσε πάρα πολύ από την αρχή. Στο ραντεβού με τον γιατρό όταν ήμουν 8 εβδομάδων άκουσα την καρδιά σου για πρώτη φορά. Ο μπαμπάς σου δεν ήταν εκεί. Ήταν στο μάθημα και του έστειλα μήνυμα.Βγήκε έξω τρέχοντας και ήταν ενθουσιασμένος. Από τότε δεν μπορούσε να είναι πιο χαρούμενος.
Ήθελε αγόρι για να του μάθει μπέιζμπολ και διάφορα σπορ. Σκεφτόμουν ότι θα ήσουν κορίτσι. Έλεγε ότι θα κάνουμε γιο. Δύο μέρες αφότου άκουσε την καρδιά σου, σταμάτησε η δική του».

Δύο μέρες μετά τον θάνατο του Kaden η Hannah βρήκε τον Brad και την Emily σε site για υιοθεσίες. «Τους ερωτεύτηκα και ήταν πάνω και από αυτό που έψαχνα. Και πραγματικά είχα πολύ μεγάλες απαιτήσεις για όποιον θα μεγάλωνε το παιδί μου.
Τους γνώρισα και τους ερωτεύτηκα. Και μετά από δύο εβδομάδες τους είπα ότι ήθελα να σε υιοθετήσουν. Η Emily είναι μια από τις καλύτερες φίλες μουτώρα και τα πηγαίνουμε πολύ καλά. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα είσαι στο σπίτι της», σύμφωνα με την Daily Mail.

Η Hannah και το ζευγάρι συμφώνησαν να περάσει 48 ώρες με τον γιο της πριν τον παραδώσει. «Αυτή είναι η τελευταία ώρα πριν σε παραδώσω στον Brad και την Emily για να γίνεις το αγοράκι τους. Απλά θέλω να ξέρεις πως πραγματικά σε αγαπώ τόσο πολύ. Πιο πολύ από όσο αγάπησα οποιονδήποτε σε αυτό τον κόσμο. Πήρα αυτή την απόφαση καθαρά από αγάπη γιατί ήξερα ότι δεν μπορούσα να σου δώσω όσα χρειαζόσουν, που είναι μια μαμά και ένας μπαμπάς».
Η Hannah παραμένει στη ζωή του Taggart χάρη στην ανοιχτή συμφωνία υιοθεσίας με τους γονείς του Brad και Emily Marsh.