Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

ΚΙΤΡΙΝΑ ΓΙΛΕΚΑ



Λαφαζάνης: Καλώ τους Έλληνες να βγουν στους δρόμους φορώντας κίτρινα γιλέκα

«Τα "Κίτρινα Γιλέκα" δεν είναι μόνο μια δυναμική κινηματική αντιπολίτευση στον Μακρόν αλλά έχουν εξελιχθεί και στην μόνη ουσιαστική αντιπολίτευση στην νεοφιλελεύθερη ευρωζώνη και στην γερμανική ΕΕ των αγορών και του χρηματιστικού κεφαλαίου», τόνισε ο Γραμματέας του Π.Σ της ΛΑ.Ε Παναγιώτης Λαφαζάνης σε εκδήλωση της Λαϊκής Ενότητας, του Σχεδίου-Β και του 1-1-4, για τα «Κίτρινα Γιλέκα» της Γαλλίας



Θεωρίες Κίτρινων γιλέκων περί ψεκασμού και δολοφονίας της Νταϊάνας

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα δεν σκοτώθηκε σε δυστύχημα, αλλά δολοφονήθηκε. Τα αεροσκάφη ψεκάζουν για να ελέγχουν τον πληθυσμό. Η κυβέρνηση κρύβει την αλήθεια για τα εμβόλια. Αυτές είναι μερικές από τις θεωρίες συνωμοσίας που έχουν ιδιαίτερη απήχηση στις τάξεις των Κίτρινων Γιλέκων.



Κίτρινα γιλέκα κεφάλαο 12ο - νεο "αιματηρό" χτυπημα

Τα κίτρινα γιλέκα βγαίνουν για 12η φορά στους δρόμους του Παρισιού, με τους διοργανωτές της νέας διαδήλωσης να απευθύνουν κάλεσμα για συντονισμένη δράση και... κοινή όψη.



"Μονόφθαλμος πειρατής" το ηγετικό στέλεχος των Κίτρινων Γιλέκων μετά από σοβαρό τραυματισμό

Μία από τις ηγετικές φυσιογνωμίες του κινήματος των Κίτρινων Γιλέκων, ο Ζερόμ Ροντρίγκες, τραυματίστηκε σοβαρά στο μάτι, κατά τη διάρκεια της διαδήλωσης που έγινε το Σάββατο στο Παρίσι.



Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τα “κίτρινα γιλέκα”

Να παραμείνουν ορατοί και να ακούγονται στους δρόμους, αυτή είναι η πρόκληση για τα «κίτρινα γιλέκα», την ώρα που η κυβέρνηση προσπαθεί εδώ και δέκα ημέρες να δώσει διέξοδο στην οργή με συναντήσεις διαλόγου με τους πολίτες.



Καζάνι που βράζει η Γαλλία: Κινητοποιήσεις και διαδηλώσεις

Η ομάδα των ονομαζόμενων διαμαρτυρόμενων "Κίτρινων Γιλέκων" συγκεντρώθηκαν και σήμερα στη γαλλική πρωτεύουσα για δέκατο συνεχόμενο σαββατοκύριακο, για να διαμαρτυρηθούν κατά της κυβέρνησης του προέδρου Εμανουέλ Μακρόν.