Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

ισραηλινά πυρά



Ένας ακόμη Παλαιστίνιος νεκρός από ισραηλινά πυρά στη Λωρίδα της Γάζας

Το υπουργείο Υγείας στη Γάζα ανακοίνωσε σήμερα πως ένας Παλαιστίνιος υπέκυψε στα τραύματά του που είχαν προκληθεί από πυρά του ισραηλινού στρατού πριν από δύο εβδομάδες κατά τις διαδηλώσεις κοντά στον φράχτη που χωρίζει τη λωρίδα της Γάζας από το Ισραήλ.



Μαύρη Παρασκευή στην Λωρίδα της Γάζας: Τέσσερις Παλαιστίνιοι νεκροί από Ισραηλινά πυρά

Τέσσερις Παλαιστίνιοι, μεταξύ των οποίων και ένα αγόρι 14 ετών, σκοτώθηκαν από πυρά Ισραηλινών στρατιωτών στη Λωρίδα της Γάζας, κατά τη διάρκεια συγκρούσεων κοντά στο τείχος ασφαλείας με το Ισραήλ, ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας του παλαιστινιακού θύλακα.



Ένας νεκρός και δεκάδες τραυματίες από ισραηλινά πυρά στη Γάζα

Ισραηλινοί στρατιώτες πυροβόλησαν και σκότωσαν έναν νεαρό Παλαιστίνιο ενώ τραυμάτισαν δεκάδες άλλους οι οποίοι συμμετείχαν σε μια κινητοποίηση κοντά στα σύνορα του Ισραήλ με τη Λωρίδα της Γάζας.



Λωρίδα της Γάζας: Ένας Παλαιστίνιος νεκρός από ισραηλινά πυρά

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε σήμερα ότι σκότωσε έναν Παλαιστίνιο που προσπαθούσε να προκαλέσει ζημιές στο ισραηλινό διαχωριστικό τείχος, μέσα στη Λωρίδα της Γάζας, θύλακα υπό αποκλεισμό ο οποίος από τον Μάρτιο μαστίζεται από συγκρούσεις μεταξύ παλαιστινίων διαδηλωτών και ισραηλινών στρατιωτών.



Παλαιστίνιοι έφηβοι νεκροί από ισραηλινά πυρά στη Δυτική Όχθη

Φόβους γενικευμένης ανάφλεξης και τρίτης παλαιστινιακής Ιντιφάντα στη Μέση Ανατολή γεννά η κλιμάκωση της βίας σε Ιερουσαλήμ και Δυτική Όχθη. Δεκατριάχρονος και 18χρονος Παλαιστίνιος έπεσαν νεκροί με διαφορά ωρών τη Δευτέρα από ισραηλινές σφαίρες κατά τη διάρκεια συγκρούσεων με τον ισραηλινό στρατό στη Δυτική Όχθη.