Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Βρέθηκε το Ι.Χ. των δραστών της κλοπής «μαμούθ» στον Αλμυρό



«Φύλλο και φτερό» κάνουν οι ειδικοί της Εγκληματολογικής υπηρεσίας το μαύρο Ι.Χ. αυτοκίνητο μάρκας Opel της ομάδας των πέντε διαρρηκτών που χτύπησαν τα ξημερώματα της Δευτέρας ένα κοσμηματοπωλείο στο κέντρο του Αλμυρού Μαγνησίας και διέφυγαν με κοσμήματα και ρολόγια που η αξία τους υπολογίζεται στα 800.000 ευρώ.

Το αυτοκίνητο, που είχε κλαπεί από περιοχή της Αττικής και έφερε επίσης κλεμμένες πινακίδες, εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο στην περιοχή Κρόκιο του Αλμυρού, όπου οι δράστες φαίνεται πως είχαν αφήσει άλλο αυτοκίνητο με το οποίο εξαφανίστηκαν. Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Βόλου εξετάζουν καρέ- καρέ τα πλάνα που κατέγραψαν οι κάμερες τριών επιχειρήσεων δίπλα στο κοσμηματοπωλείο και αξιολογούν τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει.

 

Η διάρρηξη- αστραπή είχε γίνει στις 3.30 τα ξημερώματα της Δευτέρας, όταν οι κακοποιοί γκρέμισαν με βαριοπούλα την τζαμαρία της εισόδου και άδειασαν τις βιτρίνες, τις προθήκες, τα συρτάρια, ακόμη και το χρηματοκιβώτιο του κοσμηματοπωλείου που είχε πάνω το κλειδί! Στο διάστημα της παραμονής τους στο κατάστημα, δεν έδωσαν την παραμικρή σημασία στον ιδιοκτήτη και τους εργαζόμενους ενός γειτονικού αρτοποιείου που τους παρακολουθούσαν εμβρόντητοι και τράπηκαν ψύχραιμοι σε φυγή με το κλεμμένο αυτοκίνητο!