Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 -

Βεντέτα οπαδών φοβάται η ΕΛΑΣ - Βίντεο από την άγρια επίθεση σε 22χρονη



Ένα σοκαριστικό βίντεο, που οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ εκτιμούν ότι συνδέεται με τα επεισόδια που έγιναν το περασμένο Σάββατο στο Παπαστράτειο κατά τη διάρκεια αγώνα πόλο, ήρθε σήμερα στη δημοσιότητα. Τα ερασιτεχνικά πλάνα τραβήχτηκαν στις 18 Φεβρουαρίου περίπου στις 9 το βράδυ και δείχνουν μια 22χρονη κοπέλα να δέχεται επίθεση από ομάδα ανδρών σε άλσος στο Ίλιον.

Περίπου 10 άτομα που επέβαιναν σε μηχανές ακινητοποίησαν την 22χρονη και άρχιζαν να την κλοτσούν. Κάποιος την τραυμάτισε και στο πόδι με αιχμηρό αντικείμενο.

Αρχικά το περιστατικό καταγράφηκε ως ληστεία, επειδή οι δράστες πήραν την τσάντα που περιείχε χρήματα και ένα κινητό, και έτσι αρχικά την υπόθεση ανέλαβε το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής. Ωστόσο, μετά την ανάρτηση του επίμαχου βίντεο, ο φάκελος της υπόθεσης διαβιβάστηκε στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους.

Προσοχή, σκληρές εικόνες

Η 22χρονη είναι οργανωμένη οπαδός του Παναθηναϊκού, και το περιστατικό πλέον εντάσσεται στη σειρά επεισοδίων βίας μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, με την ΕΛΑΣ να φοβάται για βεντέτα. Η κοπέλα έχει δώσει ήδη μία φορά κατάθεση και αναμένεται να καταθέσει εκ νέου. Εν τω μεταξύ οι αστυνομικοί το απόγευμα της Πέμπτης προχώρησαν σε έρευνες σε συνδέσμους οργανωμένων οπαδών.

Μιλώντας στη Βουλή ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης τόνισε ότι θα έχει προσωπική συνάντηση με τον αρχηγό της Αστυνομίας, και δήλωσε ότι παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις ενόψει των δύο ντέρμπι των «αιωνίων» στις 17 Μαρτίου. Η ΕΛΑΣ έχει ζητήσει από τη Super League και την ΕΣΑΚΕ να μεταφερθεί ο ένας από τους δύο αγώνες· η συνεδρίαση της ΔΕΑΒ θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη, και εφόσον δεν υπάρξει απόφαση τότε ο Γιώργος Βασιλειάδης θα αναλάβει πρωτοβουλία, όπως προανήγγειλε.